Hoppa till innehåll

8 snyggaste jeansjackorna att bära i sommar

Martin Hansson

  Jeansjackan är ett ständigt lika aktuellt alternativ till vårjacka. Denna säsong bär du jeansjackan snyggast i kombination med en kortärmad skjorta under och ett par jeans eller avslappnade kostymbyxor nedtill. Den ljusa nedtvättade jeansjackan är ett hett alternativ om du vill vässa vår- och sommarstilen lite extra. Café tipsar om de 8 snyggaste jeansjackorna i butik … Continued

 
Jeansjackan är ett ständigt lika aktuellt alternativ till vårjacka. Denna säsong bär du jeansjackan snyggast i kombination med en kortärmad skjorta under och ett par jeans eller avslappnade kostymbyxor nedtill. Den ljusa nedtvättade jeansjackan är ett hett alternativ om du vill vässa vår- och sommarstilen lite extra. Café tipsar om de 8 snyggaste jeansjackorna i butik just nu.
 

Jeansjacka

Ljus jeansjacka med detaljerat slitage. Samsøe & Samsøe, 1300 kr. 
 

jeansjacka

Franska Sandro levererar en stilren jeansjacka denna säsong. Sandro, 1880 kr. 

Frame

Jeansmärket Frame har gjort ett fint samarbete med doftkungen Ben Gorham som precis landat i butik. Frame x Ben Gorham, 3700 kr.

Den ljusa jeansjackan väcker vårkänslor. A.P.C, 2450 kr.  

Prisvärd och stilren jeansjacka från Weekday, 600 kr.

En oversized jeansjacka i tvättad denim av ekologisk bomull. H&M, 499 kr.

jeansjacka

Maxa med brodyr och patches i sommar. Saint Laurent, 28 800 kr.

Sätt färg på säsongen med en rosa jeansjacka från CMMN SWDN, 3750 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.