Annons
Annons

Rutigt och jeansjacka hetaste trenderna på Cafés stora modefest

Funderar du på vilka som är sommarens hetaste trender? Vi har gjort en stilspaning bland de exklusivt inbjudna till Sveriges Bäst Klädda Man-festen 2017.

Martin Hansson

Förutom utnämnandet  av Sveriges bäst klädda man 2017, iskalla drinkar och vinnarens musikframträdande står givetvis även herrmodet i centrumen när Café ställer till med fest. Vi har synat sömmarna på killarnas klädsel för att ta reda på vilka som var de tre hetaste trenderna på årets bäst klädda man-fest.

Annons

jeansjacka 2017

1. Jeansjacka

– Om du vill ligga i framkant på modefronten i sommar så kan du notera att jeansjackan är ett av säsongens hetaste plagg. Och ska man tro Sanny Dahlbeck, Daniel Kutlesovski och Andreas Gran rätt så är det den ljusa modellen som är snyggast att bära i sommar. Här tipsar Café om 8 snygga jeansjackor i butik nu.

Gilla Cafe.se på Facebook

 

rutigt 2017

2. Rutigt

– En av sommarens hetaste herrmodetrender är helt klart rutigt. Visst kan det kännas som en utmaning att matcha mönstret snyggt – sno därför stilen från någon av herrarna ovan. Här kan du se 4 andra looks som visar hur du snyggast bär rutigt denna säsong.

 

kostymbyxor 2017

3. Avslappnade kostymbrallor

– Kostymbyxan har det senaste året fått ett helt nytt uttryck. Ibland är det inte helt enkelt att skilja på en kostymbyxa och ett par sweatpants, med tanke på att gränsen mellan de två olika plaggen suddats ut. Sammy & Johnny Bennett och Jacob Mühlrad visar hur du bär de avslappnade kostymbrallorna stiligast i sommar.

Annons

Dela (9)
Tweeta

Annons


Laddar