Perfekta julklapparna till personen som älskar Star Wars

Har du fortfarande inte listat ut vad du ska köpa till personen som älskar Star Wars? Här är galaxens hetaste prylar för Star Wars-fantasten.

Johan Forsberg  |  Publicerad 2017-12-20 16:04  |  Lästid: 2 minuter

Med endast några dagar kvar till julafton börjar paniken över julklappsinköpen krypa sig länge och längre in i benmärgen. Men har du en kompis som är Star Wars-nörd är räddningen nära – några scroll nedåt närmare bestämt, för vi har plockat ut de perfekta prylarna till personen som älskar Star Wars.

Coola lampor, spexiga mobiler och kaxiga hörlurar – snart sagt allt finns att köpa med Star Wars-tema. Så nu är det bara att vässa armbågarna, sätta på dig militärkängorna och gå ut och kriga mot alla andra sista-minuten-julhandlare. Må kraften vara med dig.

Death Star-lampa, 299 kr

Den perfekta lampan för att lysa upp vintermörkret med –  paradoxalt nog med hjälp av den mörka sidan. Vakna upp varje morgon genom att lysa upp sovrummet med dina nyfunna mörka krafter.

 

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition, 5 799 kr

Äntligen har det kommit en mobil i Star Wars-tema. OnePlus 5T Star Wars Limited Edition erbjuder 8GB RAM och 128GB lagring. Det ingår även ett Kylo Ren-inspirerat skal för telefonen som ger ett bra skydd och ett ergonomiskt grepp.

Darth Vader-bestick, 349 kr

Ät som en Sithlord med de här häftiga Darth Vader-besticken med ljussabelhandtag. Ett set består av en gaffel, en kniv och en sked. Så passa på att köpa några set så att en riktig Sith middag kan dukas fram!

Rogue One Rebel-Necessär, 529 kr

Är man på resande fot och vill bibehålla Star Wars-feelingen vart man än befinner sig är den här necessären ett bra val. Med flera smarta fack så kan man få plats med det mesta under sina galaktiska äventyr.

Stormtrooper-glas, 169 kr

Gillar man att blanda Star Wars och alkoholhaltiga drycker kommer det här Stormtrooper-glaset ta förfesten till rymdimperiska nivåer.

Darth Vader-hörlurar, 499 kr

Dominera morgonrusningen i kollektivtrafiken med de här pampiga Darth Vader-hörlurarna. Men låt inte den mörka sidan ta över dig helt – låt fortfarande de äldre få de bästa sittplatserna på bussen.

OBS! Prylarna som är listade går att köpa i fysiska butiker, så att du slipper störa dig på förseningar i näthandeln!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar