Hoppa till innehåll

Stifler säljer sitt hus och det ser inte alls ut som du trodde

Skådespelaren Sean William Scott säljer sitt hus och vi är alla i chock över hur mysigt det är?

Just som man undrade vad som egentligen hände med Sean William Scott efter det massiva genombrottet som Stifler i American Pie*, så får man svaret. Han säljer sin bungalow i Venice och på bilderna ser det inte alls ut som man föreställer sig att Stifler bor. Det ser helt enkelt alldeles för trevligt och ombonat ut.

I en intervju med Bloomberg berättar skådespelaren att han köpte fastigheten för 2,2 miljoner dollar 2017 i samband med en flytt från New York. Ursprungsplanen var att rusta upp huset och sälja det, men han blev kvar i sju år. Nu är det dock dags att flytta och den som är sugen på att bo i Stifmeisters gamla lya får hosta upp omkring 5 miljoner dollar.

Foto: Sotheby’s International Realty
Foto: Sotheby’s International Realty
Foto: Sotheby’s International Realty

Huset är i själva verket en bungalow som Scott och hans fru, inredningsdesignern Olivia Scott, låtit bygga ihop med ett stål- och glashus. Resultatet? Ett hem på drygt 420 kvadratmeter som ser jättefint ut. Samtidigt… Stifler har bott där. Resten får ni fylla i själva.

Är du fortfarande intresserad kan du spana in annonsen här.

Läs även: Alla 9 American Pie rankade – från sämst till bäst

*Scott har i ärlighetens namn inte bara figurerat i American Pie, utan även i filmer som American Pie 2, American Pie: The Wedding och American Pie: Reunion.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.