Hoppa till innehåll

Kanye W… förlåt Ye säljer sitt svindyra hus av knäpp anledning

Efter miljontals dollar och omfattande renoveringar verkar den välkända musikprofilen nu ha ändrat sig och trivs inte längre speciellt bra i sin Malibuvilla.

46-årige Ye, tidigare känd som Kanye West, har inte gjort sig känd för sina genomtänkta, välplanerade beslut. Och hans senaste tilltag lär inte vända på den steken. Nu vill han nämligen sälja sitt hus i Malibu i Los Angeles eftersom väggarna är för gråa. Detta var inte direkt någon hemlighet när Ye köpte huset för 57 miljoner dollar 2021. Inte heller när Ye kort efter inflytt valde att slå ut väggar, fönster och dörrar för att skapa en mer bunkerliknande känsla.

Foto: The Oppheimer Group

Foto: The Oppheimer Group

Och bunkerliknande blev hemmet helt klart. Det enda problemet var all den gråa färgen som tyvärr blev väldigt mycket mer framträdande när Ye plockat bort allt annat som inte var grått. Detta har enligt uppgift fått effekten att Ye inte längre står ut med att vistas i sitt hem, bortsett från vid soluppgång och solnedgång.

Ye som för övrigt blir 50 år gammal 2027 uppges nu vara på jakt efter ett hem som går mer i jordtoner.

Foto: The Oppheimer Group

Huset ligger ute till försäljning för 53 miljoner dollar, vilket är 4 miljoner mindre än vad Ye köpte det för.

Källa: Dailymail.co.uk.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.