Tar din partner all plats när ni sover? Här är sängen som är 365 cm bred

Känner du igen de där nätterna när partnern sträckt ut sig och du ligger och balanserar på ett skulderblad hela natten? Då är den här sängen något för dig.

Malin Karlberg  |  Publicerad 2017-12-05 17:23  |  Lästid: 2 minuter

När du och din partner går och lägger er tillsammans ligger ni kanske och kramas och pratar en stund men när den ena somnar kanske den andra kryper bort några centimeter för att lägga i sig i en skönare position. Gott så, men så vaknar du mitt i natten av att din partner, i sömnen, sträckt ut sig till ett stort X och spjärnar med armar och ben så att du inte ens med all din kraft kan ordna lite plats åt dig själv också.

Kanske har du (även) barn som kommer tassande och vill sova i samma säng, och när dessutom hunden hoppar upp och lägger sig så är det svårare att få plats i din egen säng än i kollektivtrafiken i rusningstid.

Oavsett scenario känner du igen situationen av att ligga där sömnlös utan täcke med en armbåge i midjan och överväger om du ska flytta ut till soffan. Då kanske senaste nyheten från amerikanska madrassföretaget Ace är något för dig. De lanserar nämligen sängen ”Ace Family Size” med en bredd på hela 365 centimeter – mer än dubbelt så stor som en vanlig dubbelsäng.

Företaget fick idén efter att en kund bett om en specialtillverkad säng stor nog för att hon skulle ha plats att läsa godnatt-saga för alla sina barn samtidigt. Supersize-sängarna från Ace säljs dock bara i USA och kostar drygt 33 000 kronor. Men antingen kan du specialbeställa en säng i Sverige för att sova gott om natten, eller gå på ett billigare alternativ – ställa två dubbelsängar i bredd!

Behöver ni en sån här säng hemma?

Källa: Parents.com

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-07 13:58