Annons

Bekräftade fakta och rykten om Stranger Things tredje säsong

Att skådespelarna befinner sig i tonåren tvingar troligen fram ett hopp i tiden för skaparna av tredje säsongen av Stranger Things.

Marlon Appelgren
Bekräftade fakta och rykten om Stranger Things tredje säsong

Även om det inte kommer som en jätteöverraskning är det många som jublar över att det kommer en tredje säsong av den superhyllade dramaserien Stranger Things. Något som streamingjättarna gick ut med på sitt Twitterkonto efter att de lagt ut en omröstning om det skulle göras en till säsong eller inte. Svaret var, föga förvånande, tydligt.

Annons

Men hur kommer den nya Stranger Things-säsongen att bli? Vi har letat i Internets alla vrår och hörn efter ledtrådar och spekulationer kring säsong 3.

Premiärdatumet

Det är förstås lite för tidigt att säga, men vad vi däremot vet är att det var 15 månader mellan premiären av den första och andra säsongen. En tidsram som troligtvis blir för svår att hålla då tv-seriens skådespelare blir allt mer upptagna med andra inspelningar. Därför verkar det osannolikt att säsong 3 kommer tidigare än i början av 2019.

Gilla Cafe.se på Facebook

Säsong 4 kan bli den sista

I en intervju med Hollywood Reporter har tv-seriens skapare Matt och Ross Duffner berättat att Stranger Things inte kommer bli en av alla dessa tv-serier som håller på i all evighet, utan de vill snarare sluta på topp.

– Vi tror att det kommer sluta vid fyra säsonger. När vi kommit så långt är Stranger Things-kidsen redo att börja på college vilket gör det svårt att få storyn att fortsätta, säger bröderna i intervjun.

Hopp till High School

Då det är lite mer än ett år mellan säsong 1 och 2 har seriens skapare redan bekräftat att det kommer bli en längre hopp i tiden mellan säsong 2 och 3. Detta för att komma ikapp med barnskådespelarna som växer så det knakar. Ett hopp på minst ett år är nog något vi kan förvänta oss, vilket inte gör det omöjligt att vi får följa pojkarna under sitt första år i High School nästa säsong.

Steve allt mer populär

Karaktären Steve Harrington ska enligt Stranger Things-storyn börja på college nästa år. Han har dock genom säsong 2 bara blivit mer och mer älskvärd och nu ses han av många som en av favoriterna, så nu kan han väl inte flytta till en annan stad?

En vanlig lösning i manus för att behålla populära karaktärer i serien brukar vara att man hittar en ursäkt till varför personen väljer att stanna hemma istället för att gå på college och det kan nog bli något i den stilen för en av seriens numera mest uppskattade karaktärer.

Hur det än blir råder det åtminstone ingen tvekan om att vi är många med skyhöga förväntningar inför nästa säsong. Läs mer och lindra din Stranger Things-abstinens här.

Annons

Dela (32)
Tweeta

Annons


Laddar