Hoppa till innehåll

Se Joel Kinnaman i den nya trailern för Suicide Squad

Olle Arnell

Skådespelarkarriären rullar på för Joel Kinnaman. Efter The Killing (remaken på danska Brottet) Child 44 och Robocop kan vi glädjas åt att se honom i kommande superskurkfilmen Suicide Squad. I filmen spelar Joel Kinnaman militären Rick Flag, en roll som ursprungligen var tänkt för Tom Hardy. Andra skådespelare i filmen är bland andra Cara Delevingne. Will Smith, Jared Leto … Continued

joel kinnaman suicide squad

Skådespelarkarriären rullar på för Joel Kinnaman. Efter The Killing (remaken på danska Brottet) Child 44 och Robocop kan vi glädjas åt att se honom i kommande superskurkfilmen Suicide Squad. I filmen spelar Joel Kinnaman militären Rick Flag, en roll som ursprungligen var tänkt för Tom Hardy. Andra skådespelare i filmen är bland andra Cara Delevingne. Will Smith, Jared Leto och Margot Robbie.

Den 14 juli 2015 släpptes en första version av en trailer till filmen i samband med den amerikanska seriefestivalen Comic-Con, men nu har alltså den första officiella trailern släppts. Du ser den i klippet nedan.

Suicide Squad har biopremiär den 5 augusti.

Läs även: Bilderna som visar hur fint Suicide Squad-gänget bondar på fritiden >

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.