Hoppa till innehåll

Se Post Malone slåss med Mark Wahlberg i trailern för nya Netflix-rullen ”Spenser Confidential”

Post Malone och Mark Wahlberg i filmen Spenser Confidential
Markus Aamisepp

Spenser Confidential verkar bli en fullspäckad actionrulle med en ”rolig” Mark Wahlberg. Alltså inte skitbra – men inte heller tvärusel.

Idag är det inte direkt ovanligt att kändisar ägnar sig åt många olika typer av karriärer. För 80 år sedan hade kanske människor höjt ögonbrynen om den svenska Hollywood-skådisen Greta Garbo även hade haft en levnadsbana som jazztrummis och krögare på en pizzeria. Men verkligheten är annorlunda idag. Jared Leto är både sångare i 30 Seconds to Mars och har spelat Jokern i Suicide Squad (2016) och vår svenska Hollywood-gunstling Joel Kinnaman äger hamburgerkedjan Lily’s Burger.

Och nu ska tydligen den amerikanske rapparen Post Malone vara med i en Mark Wahlberg-film. Den tätt gaddade artisten ska medverka i actionkomedin Spenser Confidential på Netflix som släpps den 6 mars på streamingjätten.

Trailern börjar med att Spenser – spelad av Mark Wahlberg – släpps ur finkan. Men innan det hinner han dela ut några snytingar mot en spydig Post Malone och hans fängelsepolare. När han väl kommer ut har hans tjej lämnat honom och får även en oväntad rumskamrat (spelad av Us– och Black Panther-skådisen Winston Duke) som han inte kommer särskilt bra överens med. Vi får snart reda på att det är ett gäng farliga människor med machetes ute efter Spenser. Rumskamraten räddar honom. De verkar bli polare och resten är, som det heter, en actionkomedi.

Japp. Knytnävsslag hit och knytnävsslag dit, snabba bilar och explosioner. Spenser Confidential verkar bli en fullspäckad actionrulle med en ”rolig” Mark Wahlberg. Alltså inte skitbra – men inte heller usel.

Tidigare samarbeten mellan regissören Peter Berg och Wahlberg har varit snäppet mer seriösa. I filmer som Mile 22 (2018), Patriots Day (2016) och Lone Survivor (2013) har Mark Wahlberg tillåtits att slå in skallar och skjuta förövare utan någon vidare comic relief. Men denna gång verkar regissör- och skådespelarduon ha bestämt sig för att skoja till det samt även bjuda in en av världens största rappare i värmen.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.