Svenska nostalgifestivalen med “alla” artister från 90-talet är tillbaka

Gillar du fortfarande att lyssna på gamla 90-talshits? I sommar samlas i princip alla artister från 90-talet som du minns på ett och samma ställe - och bjuder på sina allra största hits.

Malin Ny  |  Publicerad 2018-04-10 11:43  |  Lästid: < 1 minuter

Händer det att du fortfarande sätter på Haddaways What is love på förfesten? Eller var du en av alla som dans-hoppade omkring till Scooters Fire eller skreksjöng till E-types This is the way när det begav sig? Då kommer du älska 90-talsfesten – festivalen där i stort sett alla 90-talsartister du minns är med och uppträder med sina allra största hits.

Förra året uppträdde artister som Aqua, Vengaboys och Peter André framför en jublande publik. I år är festivalen tillbaka och då kommer du att kunna se Dr. Alban uppträda med It´s my life, Drömhus med Vill ha dig och Paradisos framföra Bailando. Övriga artister som medverkar i år är bland andra E-type, Markoolio, The Outhere Brothers, Double you, C+C Music Factory, Maxx, Emilia, Da Buzz och La Cream.

Konsertturnén gör nedslag i Stockholm, Göteborg och Helsingborg i sommar med start den 7 juli på Zinkensdamm IP i Stockholm.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 12:59