Annons

Svenska nostalgifestivalen med ”alla” artister från 90-talet är tillbaka

Gillar du fortfarande att lyssna på gamla 90-talshits? I sommar samlas i princip alla artister från 90-talet som du minns på ett och samma ställe - och bjuder på sina allra största hits.

Malin Ny
Svenska nostalgifestivalen med

Händer det att du fortfarande sätter på Haddaways What is love på förfesten? Eller var du en av alla som dans-hoppade omkring till Scooters Fire eller skreksjöng till E-types This is the way när det begav sig? Då kommer du älska 90-talsfesten – festivalen där i stort sett alla 90-talsartister du minns är med och uppträder med sina allra största hits.

Annons

Förra året uppträdde artister som Aqua, Vengaboys och Peter André framför en jublande publik. I år är festivalen tillbaka och då kommer du att kunna se Dr. Alban uppträda med It´s my life, Drömhus med Vill ha dig och Paradisos framföra Bailando. Övriga artister som medverkar i år är bland andra E-type, Markoolio, The Outhere Brothers, Double you, C+C Music Factory, Maxx, Emilia, Da Buzz och La Cream.

Gilla Cafe.se på Facebook

Konsertturnén gör nedslag i Stockholm, Göteborg och Helsingborg i sommar med start den 7 juli på Zinkensdamm IP i Stockholm.

Annons

Dela (95)
Tweeta

Annons


Laddar