Hoppa till innehåll

Svenskar får chans att skippa jobbet när nya Call of Duty släpps

Jonas Strandberg

Gänget bakom Call of Duty tycker att du självklart ska kunna ta ledigt från jobbet och spela. De har en lite okonventionell men rolig lösning.

Många av oss har drömt om att ta ledigt när ett nytt favoritspel släpps, för att kunna ge det allt fokus. Problemet är bara att om man har slut på semesterdagar eller vill spara en till jul, så riskerar en dagslön att gå förlorad. Här vill Activision Blizzard vara behjälpliga. Inför releasen av Modern Warfare III erbjuder man nämligen svenska gamers karensbidrag.

För att få en chans till karensbidraget måste Call of Duty-fansen visa sig värdiga i tävlingen Ghost Your Boss. Tävlingen anspelar på den välkända karaktären Ghost från spelserien och för att delta surfar svenska Call of Duty-fans in på ghostyourboss.se. Där ska de ta sig an tre stycken gåtor som är centrerade kring Call of Duty-universumet.

Bidraget är på 1400 kronor och tävlingen sker i samband med att Call of Duty-serien firar 20 år. I ett pressmeddelande berättar Activision Blizzard att man därför vill ta tillfället i akt och ge tillbaka till fansen.

Om tävlingen och hur du deltar

Makarov återvänder i Call of Duty: Modern Warfare III och är ett hot mot säkerheten runt om i världen. Protagonisten Ghost och Task Force 141 rekryterar nu svenska Call of Duty-fans för att dechiffrera Makarovs gåtor. Gåtorna kan besvaras individuellt eller i grupp om tre. För några få lyckliga vinnare innebär det ett ”karensbidrag” på 1400 kronor, spelkonsoler, DreamHack-biljetter och Call of Duty-merch. 

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.