Annons

STOLTA SPONSORER AV CAFÉS STORA MODEPRIS 2018

 

 


folk

I september delas Cafés Stora Modepris ut för trettonde gången – i år på Hemma hos Absolut på Atelier i Stockholm.

* * *

Hallå där, modechef Daniel Lindström! Varför instiftades Cafés Stora Modepris?

Annons

– För att hylla och belöna Sveriges bäst klädda män samt de personer och varumärken som gör herrmodet bättre. Det finns massor av kreativa och duktiga människor i den här branschen som är värda att premieras.

Gilla Cafe.se på Facebook

Vad har Cafés Stora Modepris betytt för just modebranschen?

– Mycket när det gäller herrmodet. Några av de varumärken som i dag är internationellt framgångsrika, till exempel Acne Studios och Our Legacy, var vi tidiga med att uppmärksamma.

Hur har det svenska herrmodet utvecklats sedan 2003?

– Oj, det har hänt ofantligt mycket. När vi gav Acne Studios det allra första priset 2003 hade de endast gjort jeans, en vit skjorta, några t-shirts och en extremt illasittande kavaj.

Cafés Stora Modepris är även omtalat för de storslagna och exklusiva festerna, vilket är ditt allra bästa minne genom åren?

– När Björn Borg tog emot pris på scenen på Hasselbacken 2007. Sveriges genom tiderna största idrottsman trollband gästerna med sin blotta närvaro, de allra flesta hade aldrig sett honom i verkligheten. Det kändes oerhört exklusivt.

Priset har även omtalats internationellt?

– Absolut. Kim Jones, kreativ chef på Louis Vuitton, och i dag kanske världens främste herrmodedesigner, kom till utdelningen för att hämta sitt pris och festa med oss.

Vad kan du säga om årets pris?

– Att juryarbetet pågår för fullt och att det är en tacksam uppgift – det finns bättre herrmode och fler väl-klädda svenska män att belöna än någonsin tidigare!

* * *

Stolt huvudsponsor

stayhard-logo

 

Sponsorer

schwarzkopf-250

pacorobane-250

vita-coco-250

* * *

Annons

Dela (35)
Tweeta

Annons


Laddar