Sista chansen – vinn trådlös högtalare värd 3 490 kronor

Café och Tivoli Audio ger dig chansen att vinna en designad trådlös högtalare till ett värde av 3 490 kr.

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-06-27 11:42  |  Lästid: 2 minuter

Sommar och semester står för dörren och det är tid för att vila upp sig och lyssna ikapp på podcasts, något av årets alla sommarprat, eller så klart att förkovra sig i sin favoritmusik.

Detta ska självklart upplevas med bra ljud, men för allt fler är det även viktigt att högtalaren är snygg och går att integrera med inredningen hemma. Om du inte har en snygg trådlös högtalare med bra ljud (eller behöver en ny) har du nu chansen att vinna den svarta modellen av högtalaren Model One Digital från Tivoli Audio.

Högtalaren har en stilren design med avskalad kontrollpanel och enkel navigering mellan de olika funktionerna (vi har testat) som du kan koppla till både Wi-Fi och Bluetooth, samt lyssna på radio. Vill du inte lyssna trådlöst har den även en AUX-ingång.

Model One Digital smälter snyggt in i inredningen i övrigt och det är just den svarta modellen på bilderna du nu har chans att vinna. Mått: 11,5 cm x 22,3 cm x 14 cm. Vikt: 1,5 kilo.

Högtalaren går även att parkoppla med fler högtalare i hemmet, mer om detta och ytterligare teknisk specifikation hittar du här. Högtalaren behöver vara ansluten till en strömkälla vid uppspelning.

Rekommenderat pris i butik är 3 490 kronor. Tävlingen avslutas 30 juni.

Vinnare blev Sam Elfström från Göteborg!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 00:19