Hoppa till innehåll

Teatergrillen, Frippe och Chez Jolie firar in sommaren med gemensam torgfest

Cocktails, grillat, livemusik och tombola (!) när tre Stockholmskrogar bjuder in till stor sommarfest den 1 juni.

De tre krogarna Teatergrillen, Frippe och Chez Jolie huserar i varsitt hörn av korsningen Ingmar Bergmans gata/Nybrogatan i Stockholm, och den 1 juni gör krogarna gemensam sak för att fira in sommaren. Under hela dagen fylls torget med liv, mat och dryck och fest.

Redan vid lunchtid drar festligheterna igång för att sedan hålla på fram tills att solen börjar sänka sig. Torget fylls av musik, både från inbjuden DJ och live från Rhythm’n’Blues-bandet The Beeters, och det utlovas även en Negronifontän, glass- och popcornvagn och en tombola där det lottas ut fina priser.

För den hungrige serveras somrig mat där alla tre köken får briljera med sina egna favoriter. Det innebär bland annat rotisserie, ostron, grillat, Pata Negra skuret direkt från benet och paella tillagad över öppen eld.

”Jag är så glad i våra grannar, Chez Jolie och Frippe. Tillsammans med Teatergrillen skapar vi en gyllene triangel – det vill vi fira! Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt än en generös och rolig torgfest fylld med musik, god mat, kall dryck och härliga människor – en dag utomhus på ett levande torg i en underbar stad. Alla är välkomna, kom!”, säger Björn Wahlund, restaurangchef på Teatergrillen.

Torgfesten är öppen för alla och äger rum den 1 juni mellan klockan 13–20 i korsningen Ingmar Bergmans gata/Nybrogatan.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.