Annons

Det är roligare att springa om man gör det indränkt i färg

The Color Run går av stapeln 17 juni i Stockholm. Men varför ska man springa indränkt i färg undrar du? För att det är roligare, säger de som har sprungit tidigare år.

Jonny Wedin

Våra vänner på tidningen Baaam arrangerar Color Run 2017. Ett lopp precis som alla andra, förutom att du får en massa färg kastad och sprutad på dig när du springer. Men varför ska man springa med massa färg på sig, tänker du, kan man inte bara springa utan färg på sig?

Annons

Rimlig tanke, men du springer ju utan färg på dig nästan hela tiden.

Det som skiljer Color Run från många andra lopp är att det inte sker någon tidtagning. Loppet är istället tänkt som ett roligt sätt att sparka igång vårträningen på. Kort sagt är det umgänge och motion framför tävling och prestation. Ett utmärkt val för dig som inte sprungit ett lopp förut.

Gilla Cafe.se på Facebook

”Loppet är en fest och partyt fortsätter efter att ni gått i mål” skriver de själva om loppet, så vill du kan du helt enkelt använda loppet som en ursäkt för att belöna dig själv med ett glas valfri förfriskning.

Om du mot förmodan känner att The Color Run inte är något för dig kan du läsa de här tipsen om hur du kan motivera dig själv att ta dig ut i löpspåret – annars kan du klicka här för att läsa mer om loppet och anmäla dig >

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar