Tio snygga mockasneakers – köptips för alla plånböcker

Mockasneakers är kanske inte det smartaste valet på hösten, men mycket möjligt det snyggaste. Café har valt ut tio favoritmodeller, och berättar hur du tar hand om dem.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-10-28 17:06  |  Lästid: 2 minuter

Alla produkter är valda av Café. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Mocka är ett material som varit på tapeten i flera säsonger, både bland jackor som skor. Oftast pratar man dock om mockaboots, men inte lika mycket om sneakers. Mockasneakern är dock ett av de där perfekta plaggen som, om man lyckas matcha dem rätt, aldrig ser fel ut.

mockasneakers2

Överst från vänster: Polo Ralph Lauren, Filippa K, Nike och Buttero.

Även om sneakers i sig ger ett mindre dressat intryck än ett par boots eller oxfordskor i skinn så kan ett mockasneakers vara lika rätt till en skjorta och en stilig rock som till hoodtröja och bomberjacka.

mockasneakers1

Från vänster: Common Projects, Asos och Novesta

Som med alla skinnplagg så gäller det att ta hand om dina mockasneakers, men faktum är att mocka är lättare att ta hand om än vad många tror. Investera i en mockaborste, mockaspray och impregneringsspray för att hålla dina sneakers snygga så länge som möjligt.

adidas

Från vänster: Adidas, Puma och Vans

Alla produkter är valda av Café. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-05 15:35