Hoppa till innehåll

Tom Brady avbryter intervju efter förolämpningen mot hans dotter

Sofia Börjesson

Programledaren kallade quarterbackens femåriga dotter för ”irriterande liten pissmyra” – nu stängs han av.

I måndags var New England Patriots quarterback Tom Brady med i en direktsänd intervju i radioprogrammet Kirk and Callahan Show för att prata om Super Bowl, men samtalsämnet blev något helt annat än amerikansk fotboll.

https://www.instagram.com/p/BcVUInHh3tK/?taken-by=tombrady

En av programledarna, Alex Reimer, hade nämligen kallat Bradys (och hustrun Gisele Bündchens) femåriga dotter Vivian för ”irriterande liten pissmyra” några dagar tidigare, något som Tom Brady inte tänkte låta gå obemärkt förbi.

I den direktsända telefonintervjun sa han så här:

”Ni vet, jag har varit med i det här programmet i många år och har alltid försökt att visa er stor respekt. Jag har försökt göra ett bra jobb för er skull. Det är väldigt nedslående att få höra [uttalandena om min dotter]. Varken min dotter eller något annat barn förtjänar det.”

”Jag kommer så klart att utvärdera huruvida jag kommer att medverka i det här programmet igen. Jag har inte så mycket mer att säga i dag. Vi kanske hörs en annan gång.”

https://www.instagram.com/p/BS12MgcBQQz/?taken-by=tombrady

Kirk Minihane som också är programledare för Kirk and Callahan bad om ursäkt å sin kollegas vägnar.

”Det finns vissa saker man vet som elitidrottare – att du kommer att bli kritiserad för vad du gör, både på och utanför planen – men att kritisera ett barn är overkligt idiotiskt. Det finns inget försvar för det.”

https://www.instagram.com/p/BPQk04Cjj_6/?taken-by=tombrady

Radiostationen meddelade senare under måndagen att programledaren har stängts av. På söndag är det dags för Super Bowl och New England Patriots möter Philadeplphia Eagles. Det blir Tom Bradys åttonde Super Bowl.

Källa: Time

Tom Brady blev historisk förra året när han vann sitt femte Super Bowl, se hans kaxiga kommentar här!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.