Annons

Tom Cehlin Magnusson är Cafés nya stilbloggare

Stockholmaren Tom Cehlin Magnusson skriver om lättburet, trendigt mode på Cafe.se.

Markus Thunberg

tom

Tom Cehlin Magnusson, Cafés senaste modebloggare.

Uppmärksamma Caféläsare känner redan Tom Cehlin Magnusson som en stabil bevakare av all things svenskt mode på sajten. Det är till Tom vi vänder oss när säsongens stiligaste köp i alla prisklasser ska listas eller när Stockholms modeveckas hetaste visning ska utses.

Annons

Nu är han även med blogg på sajten. En blogg som kommer ge dig det senaste inom lättburet och trendigt mode – för alla plånböcker.

 

Gilla Cafe.se på Facebook

Här hittar du bloggen: tom.cafe.se.

 

Välkommen till Café, Tom. Hur blev du intresserad av stil och mode?

– Tack! Svårt att svara på, men gissar på att det började någon gång i tidiga tonåren när jag började intressera mig för musik och tyckte att Carl Barat var världens snyggaste man.

Vem är Sveriges bäst klädda man?

– Oj, också svår fråga, det finns så många. Men jag tycker att Håkan Hellström kan se väldigt bra ut i sin klassiska rock’n’roll-stil. Men det finns många, tycker Qhris Magsino och killarna bakom Saman Amel gör något kul med en mer dressad look.

Var handlar du helst i Stockholm?

– Helst handlar jag längs Krukmakargatans butiker (i Stockholm, reds anm.), Our Legacy, Nitty Gritty och numera också L’Homme Rouge. Men oftast blir det billigare inköp på H&M eller COS.

Om du hade hur mycket pengar som helst, vilket plagg skulle stå högst på önskelistan?

– Jag är så dålig på sådana tankeexperiment, jag har för svag fantasi och plånbok. Men kanske CMMN SWDN:s mockajacka från höstens kollektion? Har även letat som en galning efter en Our Legacy-rock i frotté de gjorde för några år sedan, men det verkar vara svårt.

Vad kommer du skriva om i bloggen?

– Jag har tänkt skriva lite om sådant som kanske inte får plats i den snabba modebevakningen, lite mindre kända märken och lite klädnörderi. Men också mycket budgettips och inspiration.

Till sist, vilken mössa är höstens och vinterns finaste?

– Jag är så fruktansvärt ful i alla olika typer av mössor, så det är svårt att säga. Men Acnes mössa med den lilla gubben blir man ju glad av iallafall!

 

Här hittar du bloggen: tom.cafe.se.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar