Tomteskägg med inbyggt munskydd – blir det mer 2020 än såhär?

Tomtemask med munskydd

Det var en tidsfråga innan tomteskägg med inbyggt munskydd skulle dyka upp i detaljhandeln.

Joakim Almén  |  Publicerad 2020-12-04 11:56  |  Lästid: < 1 minuter

Även om julen 2020 inte lär bli det traditionsenliga ”hela tjocka släkten”-firandet som vi är vana vid hindrar det inte företag från att ta till marknadsmässiga aktiviteter för att locka kunder till att köpa nya produkter. För julklappsjulen 2020 ställs inte in. Ett relativt piggt exempel i år är snusjätten Swedish Match snustavla – en hyfsat billig julklapp till den slarviga snusaren.

Detaljhandelsgiganten Clas Ohlson sållar sig nu till skaran av företag med hyggligt pigga julpåhitt: I en julkampanj lanserar de nu en tomteskäggsmask – med inbyggt munskydd. Genom att kombinera ett tomteskägg med årets accessoar 2020 (munskyddet) hoppas man kunna ”bidra med julstämning trots att julen inte kommer att bli som vanligt”. som de skriver i ett pressmeddelande. Tomtemasken är en variant av Clas Ohlsons ordinarie munskydd och, ja, en tomteskäggsmask.

Det var förstås bara en tidsfråga innan någon skulle komma på tanken att göra en covid-safe (NÅJA) tomtemask. Och nu finns den. Vill du lägga vantarna på årets 2020-tydligaste tomtemask finns den att köpa i Clas Ohlsons butiker eller på Clasohlson.com. Tomteskäggsmasken med munskydd kostar 149 kronor.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-12-04 11:59