Är det här den perfekta julklappen till den slarvige snusaren?

Snustavla i gul färg.

Swedish Match släpper en specialdesignad ”snustavla” där du – eller personen du ger snusskåpet till i julklapp – kan förvara en reservdosa för krislägen.

Joakim Almén | Foto: Swedish Match  |  Publicerad 2020-12-03 15:12  |  Lästid: < 1 minut

Letar du efter en hyggligt billig julklapp för att trycka dit din, förslagsvis, partners fäbless för snus har du kommit helt rätt. Snusjätten Swedish Match släpper nu ett specialdesignat, tydligt brandat, snusskåp där din partner (eller du) kan förvara en reservsnusdosa för nödfall.

Snustavlans/snusskåpets kanske inte helt nödvändiga, men ändå pigga, uppkomst är en produkt av ett återkommande samtalsämne i Swedish Match snusbutiker:

– Borttappade snusdosor är ett vanligt samtalsämne mellan kunderna och personalen i våra egna butiker. Då tänkte vi att vi skulle försöka råda bot på det problemet genom att ta fram ett snusskåp där man kan ha en extradosa tillhands, säger Karin Pauli, marknadschef för Swedish Match Sverige. 

Kan du stå ut med tanken på att ha en kulört snustavla på väggen (eller bara vill skicka en pik att du tycker din partner snusar för mycket eller är glömsk) är det här ett fullgott julklappsalternativ.

Swedish Match snusskåp finns i färgerna svart, svart/orange, blå, grön och gul. Måtten för tavlan är 21 x 28 centimeter och materialet är handgjort i lackad träfiberskiva och plexiglas. Snusskåpet kostar 299 kronor och går att köpa i i Swedish Match egna butiker i Stockholm, Göteborg, Lund och Åre.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-12-03 15:27