Hoppa till innehåll

Tre tv-karaktärer – redux

”Släng upp lite ansiktsbilder på dig själv så får vi jämföra lite”, skriver signaturen Anton bland kommentarerna till förra inlägget. Eftersom jag kan tycka det är lite ovärdigt av en vuxen man att publicera photo booth-bilder på sig själv på sin egen blogg så brukar jag inte göra det (så ofta). Men okej, bara för … Continued

”Släng upp lite ansiktsbilder på dig själv så får vi jämföra lite”, skriver signaturen Anton bland kommentarerna till förra inlägget. Eftersom jag kan tycka det är lite ovärdigt av en vuxen man att publicera photo booth-bilder på sig själv på sin egen blogg så brukar jag inte göra det (så ofta). Men okej, bara för att reda ut det här en gång för alla så kommer här ett par bilder så att ni verkligen kan se att JAG INTE ÄR RÖDHÅRIG*.

* Eller?

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.