Hoppa till innehåll

Vad är skäggolja och hur använder jag det?

Jag har fått flera mail om skäggolja, läsare som undrar vad det ens är och hur man använder det. Skäggolja? Är det verkligen nödvändigt? JA säger jag! Ofta kan man uppleva torr hud och mjäll med mustasch och skägg, anledningen är att den gömda huden inte får tillräckligt med fukt. Lösningen är då att skaffa sig … Continued

Jag har fått flera mail om skäggolja, läsare som undrar vad det ens är och hur man använder det. Skäggolja? Är det verkligen nödvändigt? JA säger jag!

Ofta kan man uppleva torr hud och mjäll med mustasch och skägg, anledningen är att den gömda huden inte får tillräckligt med fukt. Lösningen är då att skaffa sig en skäggolja. Den mjukar upp hårstrån, reder ut trassel och återfuktar.

Kliar skägget? Ja, även då saknas det fukt och lite kärlek. Ett livlöst skägg är lika deprimerande som måndagar i februari. För ingen vill väl se ut som Gottfrid Svartholm Warg? Alla killars främsta skägginspiration borde vara Manolos husgud Andreas Weinås, lika väl som han klär sig ansar han skägget och hittar ni ett bättre skägg äter jag upp min hatt.

skaggolja

Sveriges bästa skägg, välansat och föredömligt groomat.

 * * *

recipe

Beard elixir, 179 kr, Recipe for Men

beardition

Soft + Sweet Beard Oil, 225 kr, Beardition

bulldog

Beard oil, 139 kr, Bulldog

clubman

Beard Oil, 139 kr, Clubman Pinaud

baxtercalifornia

Skäggkam, 139 kr, Baxter of California

mrbear

Skäggborste, 348 kr, Mr Bear Family Beard

    * * *

Här kan du läsa om ansiktsolja och hur du använder det!

Vad är ansiktsolja och varför behöver jag det?

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.