Vårens 9 snyggaste sneakers – Cafés moderedaktör listar

Starta det nya året i ett par nya sneakers. Balenciaga, Eytys och Nike är några av märkena som står bakom säsongens mest populära sneakers, enligt Cafés moderedaktör.

Martin Hansson  |  Publicerad 2018-01-16 10:56  |  Lästid: 3 minuter

En av säsongens stora sneakerstrender för 2018 är den grövre sulan, där tjockleken bara bara blivit större. Det är sedan normcore-modet gjorde entré för några år sedan som de kanske mest vardagliga plaggen (bl.a. sneakers med en sliten look) som skorna klivit in i modets finrum. Balenciagas sneakerstillskott Tripple S blev snabbt en favorit hos de mest inbitna modefantasterna och kölistan på skorna är nu lång.

Vid sidan av denna trend fortsätter flera varumärken med att göra stilrena sneakers där fokus är på premium-kvalitet och bekvämlighet. H&M Editon har några av de mest prisvärda sneakersen ute på marknaden just nu, om du söker efter en enfärgad och enkel sneakersmodell.

1. Balenciagas “fulsnygga” sneakers Tripple S har skapat en trend denna säsong. Balenciaga, 6 375 kr.

2. Eytys sneakersmodell "Doja" är en favorit inom den svenska modebranschen. En sko som ofta syns på de mest modemedvetna personernas fötter. Eytys, 1 800 kr.

3. Ett av de coolaste och mest populära streetwearmärkena just nu är Off-White – och så även deras sneakers. Off-White, 4 415 kr.

4. Stilena sneakers i mocka med lätt vadderad kant och snörning fram, H&M Edition, 899 kr.

Reebok

5. I vår gör Reebok Club C 85 ett snyggt samarbete med Sneakersnstuff, Reebok x SNS, 1 599 kr.

Prada
6. När Prada gör någonting blir det ofta eftertraktat. Så även modehusets senaste sneakerstillskott "Cloudbust", Prada, 5 790 kr.

Axel Arigato

7. Axel Arigatos sportiga sneakers med rågummisula är lika snygga till jeans som ett par manchesterbyxor i vår. Axel Arigato, 1 700 kr.

gucci sneakers

8. Italienska Guccis sneakers "Ace" är en given favorit som finns med flera olika broderier på yttersidan. Gucci, 5 400 kr.

nike air max 95

9. Nikes Air Max 95 är ständigt aktuella, året runt. Nike, 1 495 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:27