Hoppa till innehåll

Vårens trendigaste sneakers 2018 – säljs smutsiga redan i butik

Martin Hansson

Kolla in modevärldens trendigaste skoval våren 2018.

När de största modehusen visat upp herrkollektionerna för våren 2018 finns det ett plagg som fått flera att höja på ögonbrynen. Balenciaga, Gucci och Vetements är några av de hetaste varumärkena i modevärlden just nu, som alla visar upp vad man i folkmun skulle kalla för fulsnygga sneakers. Inom sneakersvärlden har det länge varit populärt att hålla skorna exklusiva och fina – vilket inneburit hela, rena och fria från all typ av slitage. Men efter att sett vad flera av streetstyle-kändisarna valt att bära för skor på Paris och New Yorks modeveckor kan det komma att ändras. Både  Vetements och Balenciaga har en säregen anti-mode attityd där allt från Ikea-kassar och DHL-uniformer blivit några av det gångna årets mest omtalade modelagg.

De större sneakersen – med en något klumpigare utformning och  högre sula – har synts inom herrmodet mycket under 2017. Men från och med våren 2018 är det inte helt ovanligt att skorna har ett mer använt utseende med slitage, redan i butik, för en skyhög prislapp. Detta är en trend, som det inte helt oväntat, råder delade åsikter om i flera forum.
 
sneakers 2018

Guccis nya sneakers har redan fått stor uppmärksamhet och setts bära av flera kändisar.

herr sneakers 2018

Trendsättande modemärket Balenciagas sneakers har på kort tid sålt slut i hela världen.

 

Mer vintermode från Café!

5 största modetrenderna för män våren 2018

Grått med färginslag är allt annat än stelt och tråkigt – 7 snygga plagg i butik nu

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.