Hoppa till innehåll

Världens godaste gröna juice

Hälsonörd eller bara bakfull? Oavsett anledning kan det vara nice att göra en riktigt rivig grön juice som rör om i kistan. Efter en hård vecka på jobbet då du känner dig krasslig, eller om du varit på rejv till 08.00. Den här gröna juicen är min absoluta favorit och görs på ett kick. Den … Continued

Hälsonörd eller bara bakfull? Oavsett anledning kan det vara nice att göra en riktigt rivig grön juice som rör om i kistan. Efter en hård vecka på jobbet då du känner dig krasslig, eller om du varit på rejv till 08.00. Den här gröna juicen är min absoluta favorit och görs på ett kick. Den är som flytande klorofyll och ingredienserna har massvis av goda egenskaper, se nedan! För detta behöver du såklart en juicemaskin och om du inte har någon kan du säkert göra ens vattnig (men god!) smoothie bowl. Här kommer receptet på världens godaste gröna juice, syrlig, nyttig och fräsch!

Ingefära: Stimulerar matsmältningen och antiinflammatoriska egenskaper och ska öka blodflödet i kroppen.

Lime: Höga halter av c-vitamin såklart! Dessutom antibakteriell och innehåller massor av bra fibrer.

Äpple: Antioxidanter, C-vitamin, drösvis med fibrer för risig kista.

Gurka: Vitamin B, kisel och svavel. Ät skalet, det är där c-vitaminet sitter! Även perfekt att lägga på svullna ögon – classic spa style.

Selleri: Bra rengörare, vätskedrivande och renande då den förbättrar njurarnas transportförmåga. Innehåller B1, B2, kalium och natrium.

Mynta & citronmeliss: Gott och cirka alla bra fördelar som ovan.

LÄS MER!

Snyggaste vaserna för plantor och skott

Shoppa ekologisk hudvård online – nylanserad sajt!

Trendigaste växterna just nu

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.