Hoppa till innehåll

Världens smalaste ordvitsar #1

Vad har kalkonklassikern Reine & Mimmi i fjällen och Byredodoften Reine de Nuit gemensamt? Inte ett jävla smack! Just därför tyckte jag det var superfnissigt att photoshoppa ihop denna tramsiga ordvitsposter. Varsågod! (Om jag lagt tre timmar av min arbetsdag på detta? Absolut!)

Vad har kalkonklassikern Reine & Mimmi i fjällen och Byredodoften Reine de Nuit gemensamt? Inte ett jävla smack! Just därför tyckte jag det var superfnissigt att photoshoppa ihop denna tramsiga ordvitsposter. Varsågod! (Om jag lagt tre timmar av min arbetsdag på detta? Absolut!)

Johan Hurtig Wagrell är komiker, poddare och skribent med ett inte så hälsosamt intresse för mode i allmänhet och japanska t-shirts i synnerhet. Här skriver han om just mode – OCH OM SITT HÖGINTRESSANTA LIV!!!

Email: denjohanhurtig@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.