Hoppa till innehåll

Världens två bästa korvätare möts i livestreamad Netflixmatch

Det finns två människor i världen som är bättre på att äta mycket snabbt än alla andra. Nu möts de båda i en mäktig liveduell på Netflix.

Café har tidigare skrivit om spektakulära matrekord och de flesta av dem innehas av två personer – Joey Chestnut och Takeru Kobayashi.

Chestnut har vunnit Nathan’s Hot Dog Eating Contest 16 gånger och innehar världsrekordet i korvätning med sina svindlande 76 korvar på tio minuter. Han har en ödmjuk inställning till den stundande matchen.

”Att tävla mot Kobayashi har pushat mig att bli så mycket bättre. Jag vet att fansen har väntat länge på nästa kapitel av vår rivalitet och jag kan inte vänta på vår massiva duell live på Netflix!”

Kobayashi har vunnit ovan nämnda tävling sex gånger i rad och kommenterar ryktena om sin stundande pension:

”Jag kommer bara pensionera mig efter att jag har besegrat honom en sista gång.”

Rivaliteten har sitt ursprung i det att de båda atleterna dominerat all rapportering kring riktigt snabbt ätande de senaste åren. 2009 besegrade Joey Chestnut Kobayashi i en sudden death-förlängning, men sedan dess har de inte mötts. Kobayashi har nämligen blivit bannlyst från Nathan’s Hot Dog Eating Contest på grund av något kontraktrelaterat bråk och fortsatt slå rekord världen över på egen hand.

Den 11 juni blev även Chestnut bannlyst från tävlingen av luddiga skäl, så man får säga att Netflix högg snabbt på den här matchen som utannonserades sent den 12 juni och streamas den 2 september i år. Årets sportevenemang, helt klart.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.