Hoppa till innehåll

Veckans mask: Lilla Bruket lermask

Jag har en stor passion för lermasker, riktigt varför vet jag inte. Bra lermasker är djuprengörande och drar ut fett ur huden. Dock bör det undvikas på ställen där du tenderar att ha torr hy, till exempel t-zonen. Veckans mask är en bra budgetmask från Lilla Bruket. Med kaolinlera rengör den oljig hy och exfolierar … Continued

Jag har en stor passion för lermasker, riktigt varför vet jag inte. Bra lermasker är djuprengörande och drar ut fett ur huden. Dock bör det undvikas på ställen där du tenderar att ha torr hy, till exempel t-zonen. Veckans mask är en bra budgetmask från Lilla Bruket. Med kaolinlera rengör den oljig hy och exfolierar fejan. Dessutom ska den rengöra porerna från gifter. I den snälla masken finns även sjögräs som boostar huden och verkar mjukgörande. Jag blev inte helt blown away av denna, den kändes lite mesig på min garvade hy. Dock är jag övertygad om att den gör underverk på den som har känslig blandhy med torra fläckar.

lermask.lillabruket

Lermask, 249 kr, Lilla Bruket

Processed with VSCO with hb1 preset

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.