Hoppa till innehåll

Veckans mask: metalliska masker

Money, money, money. Guld och gröna skogar. I helgen provade jag metallisk multimasking! Som den masknörd jag är har jag en mask för varje tillfälle och hoppades innerligt att mina nya guld- och silvermasker från Dr Kadir skulle fylla ett återfuktande och glowing tomrum men icke. Läs mer nedan. 24K Gold Mask, 819 kr, Peter … Continued

Money, money, money. Guld och gröna skogar. I helgen provade jag metallisk multimasking! Som den masknörd jag är har jag en mask för varje tillfälle och hoppades innerligt att mina nya guld- och silvermasker från Dr Kadir skulle fylla ett återfuktande och glowing tomrum men icke. Läs mer nedan.

24K Gold Mask, 819 kr, Peter Thomas Roth

Denna guldmask med 24 karats guld, återfuktande hyaluronsyra och koffein har jag provat förr. Den är mild och funkar på stressad hy men är inte överdrivet återfuktande eller glow-givande.

Ginzing Peel Off Mask, 245 kr, Origins

Peel-off mask som ska förfina porer och fräscha upp ansiktet. Extremt stark spritig doft som får ögonen att vattnas. Innehåller bland annat kaffeböna för anti-age och fruktsyra (så generellt??) för cellförnyelse. Har du 245 kr över, köp en bukett blommor istället.

Creative Silver Mask, Dr. Kadir

Plåtmannens favoritkräm! Jag är inte helt övertygad om denna mask som ska innehålla fräsiga kaktusgrejer, vitaminer och mineraler.  Hela märkets hemsida ser besynnerligt beta ut???

Gold Matrix Mask, Dr. Kadir

Denna guldmask gränsar också till teatersmink med sin tjocka gyllene konsistens. Med sheasmör som verkar både återfuktande och anti-aging, veteolja och avokadoolja ska denna mask vara närande, återfuktande och ”lightening”. Jag tycker inte den var så mycket av något. Också svår att hitta online??

Under-eye-patches, 169 kr, Recipe for Men

Det enda i detta inlägg som verkligen gjorde mig glad. Med kollagen och alger är den svalkande känslan direkt när man lägger på dessa. Bakis? Trött innan ett viktigt möte? Kör ba! Stort plus i kanten för att de är så stora och täcker hela området under ögat.

LÄS MER!

Världens bästa ansiktsmasker!!

Allt du vill veta om lermasker 

Så ska du lukta i år – bästa parfymerna

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.