William Nylander pryder omslaget till NHL 19 – här är de hetaste nyheterna

Toronto-proffset och VM:s bästa spelare 2017 – William Nylander – får den stora äran att pryda det svenska omslaget till NHL 19.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-08-02 13:44  |  Lästid: 2 minuter

En av svensk hockeys mest klassiska bilder det senaste decenniet är när William Nylander tacklar omkull Henrik Lundqvist efter den avgörande straffräddningen i VM-finalen 2017. Nu får Torontos 22-åriga poängmaskin äran att pryda det svenska omslaget till NHL 19.

Nylander själv är givetvis glad över att vara omslagspojke för EA Sports populära spelserie.

– Det är en ära att få vara på omslaget för svenska versionen av NHL 19, det är lite av en barndomsdröm som jag haft sedan jag varit liten, säger William Nylander i ett pressmeddelande.

Årets version av NHL 19 kommer med ett gäng spännande nyheter. Den på förhand kanske mest spännande nyheten är möjligheten att spela med eller mot 200 av de främsta hockeylegendarerna vi har, Sudden, Gretzky, Foppa och Selänne för att ta några exempel. Något för hockeynostalgikern alltså.

Ett annat spelläge som känns piggt är möjligheten att spela på frusna sjöar. I ett helt nytt karriärsläge kommer du kunna skapa en karaktär och ändra karaktärens utseende och spelstil med över 900 anpassningsalternativ – och ta dig från naturis till proffsrinkarna. Dessutom kommer du kunna hockeydressa dig mer lifestyle – inspirerat av utomhushockey.

En ytterligare nyhet är att du kommer att kunna spela 1-mot-1-mot-1. På utomhusrinkar kan spelare kan man utmana varandra – utan regler och spelavbrott – och man spelar mot ett mål. Genom att vinna matcher kan spelare låsa upp nya utomhusrinkar och försvara sin position som dagens mästare. Exempel på det nya spelläget, som ser väldigt roligt ut, finns i videon nedan.

Real Player Motion heter animationstekniken, och EA lovar en mer explosiv skridskoåkning, med förbättrad acceleration och respons, än tidigare – något som ska höja känslan av realism ytterligare en nivå från tidigare installationer i spelserien.

NHL 19 släpps på Playstation 4 och Xbox One den 14 september.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-08-06 10:53