Wood Wood släpper Mumin-kollektion – skänker vinsten till Rädda Barnen

Danska Wood Wood hakar på trenden att göra kollektion med känd bok- och seriefigur. Nu gör man en kollektion med Mumintrollet – där all vinst skänks till förmån för Rädda Barnen.

Joakim Almén | Foto: Wood Wood  |  Publicerad 2018-09-13 09:16  |  Lästid: 2 minuter

Efter att Vans gjort en kollektion med Musse Pigg och A Day’s March en kollektion med Fem myror är fler än fyra elefanter är det nu dags för Köpenhamnsbaserade Wood Wood att haka på trenden med känd bok- och seriefigur i en specialkollektion.

I den nya kollektionen, som görs tillsammans med Mumin och Rädda Barnen, samsas Wood Woods karaktäristiska ”Double A”-logga med Mumin och Snorkfröken. Kollektionen är gjord i ekologiskt bomull och består av tre barn-t-shirts samt en unisex-t-shirt och en hoodie för vuxna. Kollektionen kommer i  gråmelerat och vitt med röda Mumin-figurer.

Kollektionen släpps på lördag 15 september och finns i Wood Woods egna butiker samt online på Woodwood.com. All vinst skänks till förmån för Rädda Barnen.

Se bilderna från Wood Woods Mumin-kollektion här!

Danska streetwear-märket Wood Wood släpper en kollektion med Mumin. Danska streetwear-märket Wood Wood släpper en kollektion med Mumin. Danska streetwear-märket Wood Wood släpper en kollektion med Mumin. Danska streetwear-märket Wood Wood släpper en kollektion med Mumin. Danska streetwear-märket Wood Wood släpper en kollektion med Mumin.
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-09-13 09:17