Hoppa till innehåll

Zlatan släpper underkläder i A-Z:s nya herrkollektion

Johan Forsberg

Dags att uppdatera träningsgarderoben med nya kallingar? Zlatans nya boxers lovar lång livslängd och snabb torkning.

Från att ha varit korsbandsskadad och utdömd så kom han tillbaka till Manchester United och fotbollsplanen igen under hösten. Under samma veva mottog hans sportmärke A-Z Cafés Stora Modepris. Nu släpper han A-Z by Zlatan Underwear, en herrkollektion av underkläder som kommer i två olika modeller, en kort och en lite längre boxermodell.

Boxerkalsongerna finns i två olika material, microfiber och bomull. Kalsongerna gjorda av microfiber passar perfekt för den sportiga mannen, genom sitt tekniska material som både har lång livslängd och förmågan att torka snabbt. Kalsongerna av bomullskvalitén modal som gör att de andas, och materialet håller mjukheten och färgen.

– Utan att skryta är det här ett av marknadens absolut bästa underwear-koncept. Passform, färger, kvalitet, förpackning, ja, allt sitter. Vi har jobbat intensivt för att ta fram den ultimata underwear-kollektionen. Jag är säker på att vi har lyckats, säger  Zlatan Ibrahimovic i ett pressmeddelande.

Färgerna kommer att finnas i modellerna: Orange, Red, Sky, Neon Green, Fuchsia, Blue, Navy, Black, Grey Melange och Vit. Underwear by Zlatan kommer finnas i utvalda butiker fr.o.m den 9 december, men finns att beställa redan nu på hemsidan.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.