Annons
Annons

Årets designer: 5 bästa stiltipsen just nu

Andreas Löwenstam på H&M är Årets designer när Café delar ut Cafés Stora Modepris. Här avslöjar han sina bästa knep för att se lite stiligare ut.

Tom Cehlin Magnusson
Foto Björn
Terring
Dela (11)
Tweeta

andy4

H&M:s herrdesigner Andreas Löwenstam är en av modevärldens mäktigaste personer – och nybliven vinnare av Cafés Stora Modepris.

Enligt honom är hoodtröjan ett av höst- och vintersäsongens bästa plagg. Läs alla hans tips här nedan och läs en längre intervju med Andreas här.

Andreas 5 bäst stiltips

– Investera i en ny jacka eller rock vid varje ny säsong, det är ett plagg som kan få äldre plagg att kännas moderna och uppdaterade.

Annons

– Jag tvättar alltid mina ull- och kashmirtröjor på låg temperatur i tvättmaskinen, men i stället för tvättmedel så använder jag vanligt hårschampo och balsam för att få dem extra fluffiga och mjuka.

– Hoodien är ett av säsongens bästa och skönaste plagg. Den bärs fördelaktigt under någon av säsongens alla snygga jackor eller rockar.

– Dina läderskor eller boots håller sig snygga bra mycket längre om du ibland pausar användandet av dem och låter dem vila med skoblock.

– Lägg pengar på en riktigt bra frisör. Känslan av att vara nygroomad är ibland lika tillfredsställande som ett nytt klädesplagg.

Annons

Dela (11)
Tweeta


Laddar