Hoppa till innehåll

10 grejer du bara hittar i en singelkilles hem

Hur ser det egentligen ut hemma hos den typiska singelkillen? Vilka inslag kan vi hitta där, och ingen annanstans? Café har den kompletta listan!

1. Gamingstol

Lika ergonomisk som den är ful. En möbel som används i avkopplande syfte ska inte se ut som en reservdel till en rallybil. Om man står ut med att ha en sådan här stol i sitt hem tar man sitt spelande på alldeles för stort allvar.

2. Draught Master

En egen ölkran låter ju som en kanonprodukt? Ja absolut, om man inte är så noga med att den mest sprutar skum eller har något emot det konstanta surrandet. Ja, undertecknad har ägt en draught master.

3. Slushie Maker

En skojig produkt med vilken man kan göra sin egen slushläsk – också känd som prylen du tar in i ditt hem om du vill att kökets alla ytor aldrig ska sluta kännas lite sockerkladdiga.

4. Ett onormalt tangentbord

Det finns teknik som inte är så här ful, ändå väljer man de här alternativen som dessutom ofta är dyrare.

5. Stilrena möbler

Ja det är elakt. Man får skit om man har roliga saker i sitt hem eftersom de är fula. Man får skit om man försöker vara stilren. Men gränsen måste gå vid att köpa hela Ikeas ”Lack”-serie.

6. Ett märkligt spritskåp

Obligatoriskt inslag som får en att känna sig lite grann som The Great Gatsby och väldigt mycket som Fredrik från Borås.

7. Ett samurajsvärd på väggen

Som en hyllning till den japanska kulturen lyfts självklart en katana fram, beställd direkt från Amazon.

8. Dyra golvhögtalare

Gärna sådana som Breaking Bad-Jesse köper när han mår som allra sämst.

9. Någon typ av röststyrd hubb

Fungerar dessvärre aldrig till hundra procent, så man måste ofta upprepa kommandot tre-fyra gånger innan lampan tänds. En pryl man tänker ska få en att känna sig som Tony Stark, men som bara får en att känna sig som Fredrik från Borås.

10. En drönare

Ligger ofta oanvänd på köksbordet och till och med singelkillen medger att drönaren var något av ett impulsköp, men Teknikmagasinet hade ju ”40 procent på radiostyrt”

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.