Hoppa till innehåll

10 saker du hittar i kylskåpet hos alla singelmän

Jonas Strandberg

Det fanns ett gammalt tv-program där man besökte främmande människor och lagade något baserat enbart på det som fanns i deras kylskåp. Det hade varit intressant att återuppliva det programmet, enbart för ett syfte: Hur skulle de hantera den genomsnittliga singelmannens utbud?

1. Ett uppslitet paket köttbullar

En absolut självklarhet i singelkillens kylskåp är köttbullarna. Öppnas alltid med ett knivstick i locket, varpå man drar upp ett stort, assymetriskt hål, tar en handfull köttbullar och stoppar i sig på stående fot, för att därefter ställa in paketet i kylskåpet där det får stå i veckor och sprida sin säregna lukt till övriga… livsmedel.

2. En halv tub senap

Tuben som finns i alla singelkillars kylskåp och som magiskt nog nästan alltid är tom, men aldrig någonsin tar slut helt och hållet. En produkt ingen köpt, eftersom det alltid finns lite kvar av den man redan har hemma.

3. Några påbörjade burkar chunky salsa

På ett sätt motsatsen till senapen. Varje gång singelkillen passerar tacohyllan kliar han sig besvärat i huvudet och kan för sitt liv inte komma på om det finns salsa där hemma, eller om den är slut. Så han bestämmer sig för att köpa en till burk och ställer den sedan bredvid de andra två i kylskåpet.

4. Några folköl

En basvara. Om allt annat mot förmodan skulle saknas kan du alltid lita på att du hittar folköl i kylskåpet – ofta med lite av omslagsplasten slappt hängandes kvar.

5. Chilisås

Singelkillen har chilisåsen på i stort sett all mat han lagar av en enkel anledning. Det får inte bli för deppigt.

6. Batterier

Singelkillen är inte helt och hållet säker på hur batterier fungerar, men han tänker inte chansa.

7. En stor burk saltgurka

Blir aldrig dålig och precis som med senapen tar den aldrig slut. Man kan alltid gräva i botten av burken och hitta en gurkskiva till.

8. En produkt från ett märke han känner till

Chilisåsen och ketchupen är ju god och tomatsoppa är ju som ketchup fast blötare. Den står i kylskåpet eftersom singelkillen inte är helt och hållet säker på hur soppa på konservburk fungerar, men han tänker inte chansa.

9. En märklig energidryck av ett slag du aldrig tidigare sett

Singelkillen är måhända ett vanedjur, men han är samtidigt inte rädd för att testa nya saker. Men det kanske han borde vara.

10. Ett grossiststort paket energibars

Ofta en produkt relaterad till idrottslig aktivitet, men fungerar även ganska bra om man vill prestera på en högre nivå inom Call of Duty.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.