Annons
Annons

11 vanor som folk med hög lön har

Tycker du att det vore skönt att tjäna mer pengar och ha extra cash i fickan men är trött på att försöka vinna storkovan på Stryktipset eller Lotto? Då finns det vissa vanor och tips som du kan ta från högavlönade personer. Det kanske inte gör dig rik – men de kan ta dig en bit på vägen.

Henrik Malmgren

1. De sätter mål som de når

Varje dag sätter högavlönade personer mål som de fokuserar på och arbetar för att uppnå. Målet ska inte vara för stort utan möjligt att uppnå och ofta skriver krösusarna ned målet på papper kvällen innan för att lättare visualisera det. Det är viktigt att sätta både kort- och långsiktiga mål för att ha en så bra plan som möjligt för livet.

2. De äter nyttigt

För att hålla igång hjärnan och vara på tå större delen av dagen äter högavlönade vanligen nyttig mat och mycket grönsaker och frukt.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

De äter även mindre skräpmat.

3. De ser mindre på tv

Högavlönade personer använder sin tid produktivt och ser inte mycket på olika tv-program som till exempel dokusåpor. Istället tycker de om att utbilda sig genom att läsa eller lyssna på ljudböcker som oftast är facklitteratur om hur man kan förbättra sig själv på olika sätt.

4. De jobbar mycket

Många täta personer jobbar nästan mer än 50 timmar i veckan och är nöjda med det. De tycker om sina jobb och känner att det är värt tiden samtidigt som de vet om när det är dags att koppla bort arbetet och tänka på annat.

Klicka på pilen för fler vanor!

1 2

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar