Annons

13 plagg killar älskar – men som tjejer hatar

Rutig skjorta, Intersportstrumpor och jägarbrallan – plaggen många killar älskar men som tjejernas hjärtan inte slår lika hårt för. Cafés Jonna Nordlund listar plaggen som förmodligen inte kommer att få damerna på fall.

Jonna Nordlund

jeans2

Jeans med extra allt

Less is alltid more när det kommer till jeans. Det är inte snyggt att proppa på ett par stora fickor, blekta knän, hål och tryck på ett och samma par denim-brallor.

beeanie

LA-beanien 

Inspireras inte av Colin Farrell och Ashton Kutcher när det kommer till valet av den så kallade LA-beanien, den kommer endast få dig att se ovårdad ut, trots att du bär slips och kavaj till.

Annons

wifey2

Wifebeatern 

Denna ständiga sommarplåga för alla som vill visa upp vårens surt förvärvade biceps.

jagarbrallan2

Jägarbrallan

Den tuffa, primitiva mannen är här och med sig bär han gåvor från dagens jakt. Plagget som klättrat sig upp för popularitetsstegen och in i männens hjärtan – jägarbrallan. Som tjejerna helst lämnar långt från sina, typ någonstans i det fria.

square2

Den rutiga pappa-skjortan

Att hitta en snygg rutig skjorta är kanske en av de största utmaningarna du kan ge dig på, det finns nämligen ytterst få. Om du inte vill chansa på att du mot alla odds skulle lyckas bör du lämna denna pappa-klassiker kvar i butiken.

basketlinne33

Läs även: 5 skomisstag alla killar ska se upp för – enligt tjejerna på Elle

Basketlinne

Okej att köra på om du vill vara utklädd till en NBA-stjärna nästa halloween, annars kan vi väl låta proffsen ha detta plagg för sig själva?

skjorta2

Den störiga skjortan med ”spexig detalj”

Jättekul att du ville klä upp dig och vara lite piffig, jättesynd att det gick så fel. Satsa på en clean skjorta rakt igenom istället för en där ögat direkt dras till en färgglad knapp, avvikande knapphålssöm eller flashigt tyg på insidan. Det är dig vi vill se, inte ett rutigt innertyg.

skaterbelt2

Skateskärpet

Är det för att det är svårt att knäppa ett vanligt skärp eller är storlekarna mellan hålen helt fel? Ser annars ingen anledning till att folk fortfarande väljer att rocka detta bälte (som för övrigt faktiskt ser ut som ett bilbälte).

prodzoomimg16041

Fleecetröja

Fick av någon oklar anledning ett hipsteruppsving nyligen och har tyvärr stannat kvar hos allt för många. Känslan här är densamma som hos jägarbrallan, lämna kvar fleecetröjan i naturen.

intersport2

Sportstrumpan 

Varför fortsätter många män att vägra släppa sportsockan? Köp en vanlig strumpa! Det förstör hela outfiten när dina träningsstrumpor sticker upp från dojorna, de skulle ha stannat kvar på gympalektionen.

Reebok-X-Marvel-Limited-Edition-sneakers-23

Limited edition-sneakern som gått för långt

Problem 1, de är sällan jättesnygga. Problem 2, du framstår mest som sjuk i huvudet som lägger tusentals kronor på ett par dojor som är moderna i en kvart. Problem 3, dessa speciella älsklingar passar oftast inte ihop med resterande delar av din garderob och du kommer därför mestadels se löjlig ut i din annorlunda kombo.

fedoraga3

”Jag vill vara en magiker”-hatten

Eller ja, fedorahatten som den också kallas. Ytterst få män lyckas bära upp denna hatt (samma gäller panamahatten). Du måste se ut som att du var född i den, annars funkar den tyvärr inte.

Läs även: 8 modedetaljer på killar som tjejerna på ELLE älskar

Gilla Cafe.se på Facebook
Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar