Annons

15 tecken på att du är tillsammans med den du ska gifta dig med

Går du i giftastankar eller funderar på om din partner verkligen är den rätta för dig? Du ska alltid lita på din egen magkänsla, men här listar vi 15 tecken som tyder på att du verkligen har hittat "den rätta"!

Nanna von Knorring

Det pirrar i magen när du tänker på din partner och någon dag vill du få chansen att säga ”ja” till din själsfrände. Men hur vet du om det verkligen är ”den rätta”?

Det finns inga garantier för att ett förhållande ska vara resten av livet, hur kära ni än känner er just nu och hur kompatibla ni än är på papper. Livet är fyllt av överraskningar och går inte att planera, men det finns tecken som ökar chanserna för att ni ska kunna hålla varandra i handen längre – och kanske till och med hela vägen ner för altargången.

Annons

Här är 15 tecken som kan skvallra om att det faktiskt är din livspartner du har vid din sida:

1. Ni ”vinner” inte ett bråk

När ni bråkar eller ryker ihop så löser ni bråken och lär er av dem. För er handlar det inte om att en av er ska vinna ett argument, utan att båda går ur striden klokare och som bättre partners.

2. Ni har inga hemligheter

Ni vill inte ha hemligheter för varandra och ni skvallrar inte om varandras hemligheter till era vänner eller familjer. När du hör något spännande, oavsett om det handlar om skvaller eller en kul historia, så är det din partner du vill berätta det för först av alla.

3. Din partner är ditt största fan

Din partner skryter gärna om dig, peppar dig och är ditt största fan oavsett vad du ger dig in på. Trots att ni varit tillsammans i flera år så gör din partner fortfarande kärleksfulla gester för dig, ger dig komplimanger och visar sin kärlek med mer än bara ord. Dessutom är du alltid din partners första prioritet när det verkligen gäller.

4. Ni får varandra att skratta

Ni har samma typ av humor och när ni är tillsammans har ni alltid roligt ihop. Livet känns helt enkelt lättare och roligare när ni är ni två.

5. Ni har samma värderingar

Era grundvärderingar är samma eller åtminstone snarlika. Ni kan även acceptera att ni är oense om vissa saker, utan att det gnager på förhållandet. Ni bryr er om varandras åsikter, men har även era egna.

6. Ni gör uppoffringar för varandra

När ni tar beslut tänker ni alltid på hur ett val påverkar er båda och ni kan även tänka er att ge upp saker för att den andra ska kunna följa sina drömmar i livet.

Listan fortsätter – klicka på pilen!

1 2

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar