Annons
Annons

9 vanor du bara ser hos riktigt lyckliga par

Utan att hävda att tvåsamhet är något att eftersträva för alla, så kan vi ändå konstatera att de flesta av oss har levt, lever eller kommer att leva tillsammans med någon i en relation. Och väl där så vill vi ju vara så lyckliga som det bara går! Här är 9 vanor du bara ser hos lyckliga par – att känna igen sig i, eller att eftersträva.

Lisa Arnell
Foto: Shutterstock

lyckligt-par

Punkterna är framtagna i samarbete med en relationsexpert som vet vad som krävs för ett lyckligt förhållande. Och det är ju så väldigt mycket härligare än ett olyckligt, eller för den delen bara slentrianmässigt, förhållande.

1. De går och lägger sig samtidigt

Minns du hur det var i början när du började dejta och aldrig satt kvar ensam i vardagsrummet framför tv:n medan din partner redan gått och lagt sig? Nej precis, för när ni var nykära så såg ni till att gå och lägga er samtidigt.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Att gå till sängs tillsammans är att avsluta dagen tillsammans. Det är en viktig vana att hålla kvar vid.

2. De har, eller hittar, gemensamma intressen

Det är viktigt att vilja göra och njuta av att göra saker tillsammans. Man behöver, av uppenbara skäl, inte dela alla sina fritidsintressen med sin partner, det är hälsosamt att ha sina egna aktiviteter men ni bör också ha saker som ni tycker om att göra tillsammans som par. Oavsett om det är att träna tillsammans, att välja ut en ny spännande restaurang och besöka eller att skynda hem efter jobbet för att sträck-titta på senaste Downton Abbey-säsongen så fortsätt att göra det.

3. De rör vid varandra

De små detaljerna, beröringarna och kärleksbevisen är ständigt närvarande. Att hålla varandra i handen, kramas eller lägga armen om sin partner ökar närheten och är en viktig faktor i livet för lyckliga par. Efter många år tillsammans är det lätt att intimiteten glöms bort. Gör det inte: fortsätt att ta på varandra, köp små presenter och skicka gulliga meddelanden.

4. De gnabbar inte om meningslösa saker

Lyckliga par framhäver de positiva saker som deras partner gör. Detta innebär att ständigt pickande, tjat och kritik lyser med sin frånvaro. Om något stör dig, prata med din partner om det – eller släpp det.

Klicka på pilen för fler vanor!

1 2

Annons

Dela (2)
Tweeta

Annons


Laddar