18 bilder från världens roligaste Instagram-konto just nu

Café  |  Publicerad 2014-12-21 08:35  |  Lästid: 3 minuter
Fat Jew start jultomte

Två miljoner följare kan inte ha fel. Eller? 29-åriga New York-bon Josh Ostrovsky, mer känd under sitt alias The Fat Jew, skapar humor genom att driva med allt och alla (med viss slagsida åt Kim Kardashian) på Instagram-kontot @thefatjewish.

Var kommer alla dina bilder från?

– Några tar jag själv, kanske en tredjedel. Men de flesta är från internets mörkaste djup, skickade till mig av skumma tonåringar från hela världen.

Dina skämt inte riktigt politiskt korrekta…

– Haha, folk älskar att bli upprörda över saker och ting. Jag rättfärdigar det med att jag drar okänsliga skämt om alla folkslag och religioner. Det är alltså jämlikt dissande och därför borde ingen kunna bli upprörd. Jag älskar att driva med allt och alla, speciellt mig själv.

Du verkar ha ett nära förhållande till din hund?

– Hon heter Toast och saknar tänder, så hennes tunga hänger ut och får henne att se ut som en söt fylltratt. Jag räddade henne ur ett brinnande hus, eftersom jag i grund och botten är en hjälte. Toast har ett eget Instagramkonto (med över 100 000 följare, Cafés anmärkning) och hon är en växande sociala-medier-stjärna som går på filmpremiärer och sponsras av Febreze, som gör luktförbättrare. År 2014 är sååå korkat.

 

Fat Jew

Läs en längre intervju med Josh ”The Fat Jew” Ostrovsky, gjord av journalisten Mikael Lippman, i Café nummer 1 2015, som släpps den 18 december.

 

Varsågod – 18 knasiga bilder ur The Fat Jews Instagram-feed:

 

Fat-Jew-christmas Fat-Jew-Pharrell Fat-Jew-wrong-number Fat-Jew-smoking-grandma Fat-Jew-are-you-drunk Fat-Jew-bad-firefighter Fat-Jew-grandmother-2075 Fat-Jew-Putin-Obama Fat-Jew-pizza-with-small-pizzas Fat-Jew-baby-burrito Fat-Jew-too-drunk Fat-Jew-astronaut-selfies Fat-Jew-101-years-old Fat-Jew-Mickey-Mouse-skirt Fat-Jew-president-girl Fat-Jew-Nike-running Fat-Jew-Lego-woman Fat-Jew-Kim-Kardashian

 

Mer kul!

11 helt underbara bilder från Sveriges roligaste Instagram-konto

13 bilder som kommer ge dig panik om din partner vill skaffa barn men inte du

6 saker som är bättre med att vara singel

21 bisarra bilder som bevisar att vuxna inte borde få bygga Lego

20 godisar som inte alls heter vad du trodde

Det här blogginlägget av Fredrik Backman har delats över 300 000 gånger (du kommer förstå varför)

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-09-27 14:53