Hoppa till innehåll

26 maj 2010 klockan 13.00

Bilden är borttagen

Till lunch gjorde jag min vanliga svenne-quesadilla. Den käkar jag nästan varje dag om jag äter hemma. Hur enkel den än kan verka har jag faktiskt aldrig käkat en godare macka på café i Stockholm. Så här gör du: Stek två ekologiska fullkornstortillas (godaste sorten) med en vällagrad ost och kokt skinka mellan i en … Continued

Till lunch gjorde jag min vanliga svenne-quesadilla. Den käkar jag nästan varje dag om jag äter hemma. Hur enkel den än kan verka har jag faktiskt aldrig käkat en godare macka på café i Stockholm. Så här gör du: Stek två ekologiska fullkornstortillas (godaste sorten) med en vällagrad ost och kokt skinka mellan i en torr panna. Servera med sallad gjord på tomat, rödlök, koriander, chili, lime och salt.

Bilden är borttagen

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.