Annons
Annons

3 fantastiska vindsvåningar som är till salu på Hemnet

Det är något visst med lägenheter högst upp i huset – och de här vindsvåningarna är verkligen något utöver det vanliga.

Mikaela Råberg

Höjden, utsikten eller den ofta riktigt coola planlösningen – det finns många anledningar till varför vi älskar vindsvåningar. De här tre etagen ligger just nu ute till försäljning, den ena snyggare än den andra. Spana in!

1. Vindsetage med takfönster och terrass

Torsgatan 42B, mitt i Vasastan, Stockholm, hittar vi den här fräscha vindslägenheten på sammanlagt 85 kvadratmeter, på tre rum och kök.

Annons

Bostaden har allt man kan drömma om, eller vad sägs om ett fantastiskt ljusinsläpp från stora glaspartier och takfönster, en öppen spis, exklusiva material och en solig terrass? Och det skadar knappast att bostaden dessutom är utrustad med en ektrappa som tar dig upp till övervåningen med snedtak.

06. torsgatan07. torsgatan01. torsgatan 13. torsgatan14. torsgatan15. torsgatan19. torsgatan27. torsgatan

Foto: Nathalie Malic/ClearcutFactory för Fastighetsbyrån Vasastan/mäklare Andreas Ångström

2. Nyproducerad våning på två plan

Är det en nybyggd vindsvåning med extra allt du söker har du hittat rätt. Den här fyrarummaren på 129 kvadratmeter på Valhallavägen 14, Stockholm, är såväl exklusiv som unik.

Lägenheten är uppdelad på två plan, där nedervåningen främst består av umgängesyta, två av sovrummen, ett av badrummen och utgång till den 16 kvadratmeter stora terrassen.

Västra sidan består av fönster från golv till tak och övervåningen är utrustad med takfönster – så det är ingen överdrift att säga att ljusinsläppet är helt magiskt.

01. valhallavagen 13. valhallavagen11. valhallavagen10. valhallavagen06. valhallavagen05. valhallavagen22. valhallavagen

Foto: Thomas Nylund Stylist: Doomie Design för Notar/mäklare Ehsan Sedagati

3. Charmig vindspärla med originaldetaljer

Topprenoverad, men med bevarade originaldetaljer – den här vindslägenheten på Förtroligheten 22, i hjärtat av Örgryte, Göteborg, har det bästa av två världar.

Det mesta i vindslägeheten är nytt och fräscht, men man har ändå valt att bevara originalcharmen, bland annat i form av vackra spegeldörrar, tidstypiska beslag och fönsterbräden i sten. Bostaden är genomgående ljus med vitlaserat plankgolv som matchas med ljusa väggar och tak.

Den öppna planlösning centreras kring en vitmålad mursocken med öppen spis, omgiven av mörk skiffer.

01. orgryte 03. orgryte 09. orgryte 11. orgryte 13. orgryte

Foto: SE360 Styling: Detail för Lundin Fastighetsbyrå/mäklare Marcus Tikka

Annons

Dela (69)
Tweeta

Annons


Laddar