Hoppa till innehåll

5 Pokémon Go-prylar alla seriösa spelare borde ha

Joel Linde

För dig som VERKLIGEN vill fånga dem alla.

Förmodligen har ingenting gått från lansering till global succéhysteri lika snabbt som Pokemon Go gjort. Och bland alla miljoner nyfrälsta krävs det numera extraordinära åtgärder för att skilja sig från mängden.

Här är x prylar som alla hard core-spelare borde skaffa.

1. Pokémon Go Plus

Armbandet som kopplas ihop med din mobil och vibrerar när du närmar dig en Pokemon. Köps via Nintendo men är dock för tillfället slutsåld. Kan bokas på Webhallen för 479 kronor (för tillfället fullbokat, dock).

pokemon klocka

2. Pokédrone

Ibland gömmer sig pokémon på svåråtkomliga ställen, vilket gör det näst intill omöjligt att fånga dem. Då kan det vara bra med en pokédrönare som flyger iväg och fångar dem åt dig.

3. Pokédex mobilfodral

Pokémontränare bär runt på sina pokédex för att lagra information om sina pokémon. Fodralet innehåller även extra batteri och ”autentiska” LED-lampor. Finns för tillfället bara för Samsung Galaxy S4, men fodralet är skapat i 3D-skrivare och filerna går att ladda ner för att modifiera eller skapa sin egen.

Pokedex

4. Pokéboll-laddare

Det största problemet pokémontränare världen över har verkar vara att deras telefonbatterier tar slut eftersom spelet kräver att du konstant har appen igång. Allt fler köper därför reservbatterier. Den här pokébollen har två usb-portar och är väl egentligen det enda alternativet för en äkta pokémontränare?

pokeboll-laddare

5. Pokéradar

Alla pokemonspelare som använder kartan via Google maps kan själva lämna tips till andra när de hittar en pokémon. Andra användare kan då se vem som har lämnat tipset och hur många andra som tycker att det var ett bra tips. Alltså – om det är någon som försöker vilseleda dig bör det tipset rimligtvis röstas ner ganska fort. Finns för tillfället endast för iPhone eller i din browser (verkar dock ligga nere) men utvecklas för tillfället även för Android.

pokeradar

Läs även: Tips och tricks i Pokémon Go

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.