Hoppa till innehåll

6 snygga axelremsväskor som du kan ha livet ut

Axelremsväska

Packa som ett proffs.

När det kommer till axelremsväskor kan det vara värt att lägga lite extra pengar. Kvalitet, som det oftast är från de mer kända märkena, lönar sig i längden. Du ska kunna ha en väska nästan i hela livet.

Prisvärt från Acne Studios

Acne Studios väska i Face-kollektionen är gjord av slitstarkt återvunnen ripstop. Den har en bakficka i mesh och många smarta fickor som samlar upp dina prylar. Och priset är ju toppen, eller hur? 1 600 kr.

Trendigt från Kenzo

Kenzo har blivit populärt igen efter att japanska kult-­designern Nigo blev kreativ chef på varumärket. Den här lätta och praktiska väskan har flera smarta fack och är enkel att använda. 3 200 kr.

Ikoniskt från Burberry

En sådan här väska kanske du hittar i din mammas ­garderob. Rutmönstret är ikoniskt och den här väskan, som är gjord i bomullskanvas och förstärkt med läderkanter, är både tidlös och praktisk. 8 800 kr.

Elegant från Montblanc

Du känner säkert till Montblancs världsberömda pennor, men de gör även modeaccessoarer av allra högsta kvalitet. Denna messenger-väska är gjord av elegant svart läder med lyxiga detaljer. 8 900 kr.

Klassiskt från Gucci

Få varumärken är så dedikerade till sitt arv som Gucci är, de använder alltid signaturmönster och logotyper om och om igen. Denna kompakta och smarta axelremsväska är både tidlös och supermodern. 9 200 kr.

Quiltat från Maison Margiela

Den här modellen känns kul och ny! Modellen Glam Slam är gjord i snyggt läder som är quiltat och vadderat för volym och textur. Den rymmer enkelt en plånbok, mobil, nycklar och ett par solglasögon. 14 000 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.