Annons

6 tecken på att du använt Tinder alldeles för länge

Det är dags att inse, kompis. Tinder är inte bra för dig.

Joel Linde
IBL
6 tecken på att du använt Tinder alldeles för länge

Dejtingappen Tinder firar snart fem år. Många användare har redan hittat kärleken, andra har tröttnat och slutat. Men så finns det dem som varit med nästan sedan begynnelsen av detta parallella universum. De som kan varje trick i boken och som utvecklat en separat persona för när de sjunker ner i den avgrundsdjupa Tindervärlden.

Annons

Om du har tagit dig så här långt så vet du förmodligen att det är dig vi pratar om.

1. Du sätter gränser för dig själv

Det är lika bra att erkänna det: Swajpandet har blivit din drog. När du väl börjat går det liksom inte att sluta, för vem vet vem som döljer sig bakom nästa bild, och nästa och nästa… Du är i krig mot ditt bättre vetande som säger åt dig att ”nu får du swajpa tio till sen räcker det!”. Äh okej, tio till… Okej nu, TIO till, sen!

2. Du maxar avståndet

Du börjar med att söka i närområdet, men ditt frenetiska swajpande har snart finkammat både din egen och grannkommunen – fortfarande inget. Jo, visst får du matchningar, men du söker någon annan. Någon som skriver först och helt rätt saker vid rätt tidpunkt, och såna växer inte på träd, åtminstone inte i din trädgård. Så du ökar sökradien, men när någon som bor nio mil bort börjar skriva inser du att det kanske inte heller är rätt väg att gå.

3. Du åldersdiskriminerar inte

tinder-alder

Gilla Cafe.se på Facebook

Det finns någonstans en målbild att du ska träffa någon i en viss ålder, plus minus några år från din egen. Efter några år i trogen tjänst har du inte råd att vara så kräsen längre. 18-45 år är ändå ett rimligt spann, dessutom är ålder bara en siffra…

Det tydligaste tecknet på Tinderberoende är kanske ändå att det börjar inverka på ditt sätt att vara mot andra. Läs hur du som Tindermissbrukare är mot andra – och om det slutgiltiga, ultimata tecknet på att du är beroende – klicka här eller på pilen nedan.

1 2

Annons

Dela (286)
Tweeta

Annons


Laddar