Hoppa till innehåll

8 bisarra beteenden som är normala på Tinder

Joel Linde

Det är inte konstigt att ens relation till Tinder är kluvet när man läser de här sakerna.

Är du singel, eller har varit under de senaste åren, så har du sannolikt testat Tinder. Då vet du också att det som pågår i Tindervärlden skulle vara fullkomligt bisarrt i riktiga världen. Här är åtta bevis på varför.

1. Vi raggar med fisk. Tydligen.

Så här ser det ut om du googlar på ”man fish tinder”. Är det en kvarleva från jägar- och samlarsamhället månne, att mannen vill visa att han kommer att kunna förse sin partner med proteinrik mat? Kämpa, manssläktet.

2. Vi råkar skrika att vi älskar någon

Om du drar vänster på Tinder ignorerar du personen. Om du drar uppåt skriker du istället att du älskar den där personen som du aldrig träffat. Proportionerna av ett felsvep blir med andra ord alldeles för stora. Och alla som har råkat ut för det vet hur otroligt pinsamt det är.

3. Vi ratar folk vi egentligen är intresserad av

Vi har blivit så vana vid att rata folk att även personer vi egentligen är intresserade av stryker med. Sen ångrar vi oss och tänker att det förmodligen var den rätta vi just slängde bort.

giphy5

4. Det tar längre tid att välja rätt banan på Ica än att välja potentiell partner på Tinder

Alltså det tar BETYDLIGT längre tid.

5. Vi spenderar evigheter på att visa oss från vår bästa sida

Även i verkliga livet vill vi så klart visa oss från vår bästa sida. På Tinder tycks den bästa sidan vara en rotation av bilden på mellan 45-180 grader. Varför? Ingen vet.

Bilderna är rekonstruktioner av verkliga konton.

6. Vi vill inte prata med vår dejt

Att få en matchning innebär att båda parter har uttryckt intresse för den andra och det är grönt ljus för att börja prata. Men det gör vi såklart inte! Vi bläddrar lite bland fotona och håller käften. Sen vill vi att någon ny kommer och säger att vi är snygga igen.

7. Vi animerar oss själva

Man får anta att många använder Tinder för att träffa någon på riktigt. Ändå gör vi allt för att se så overkliga ut som möjligt för att riktigt förvilla en potentiell dejt. #massafilter #solglasögon #bildsnettuppifrån #motljus #skidglasögon

derek-zoolander-tinder

8. Vi visar oss nakna offentligt

Vi vågar påstå att det är ovanligt, kanske rentav opassande, att gå på en första dejt i badbyxor eller bikini. På Tinder är det däremot fullt normalt att presentera hela paketet direkt på avspark. Inga överraskningar här inte.

Mer läsning!

Tinder anmäls för kassa avtal – det här gör de med dina bilder

Glöm inte att gilla Café!

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/tidningencafe/” layout=”standard” action=”like” showfaces=”false” share=”false” width=”320″]

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.