Hoppa till innehåll

6 webshoppar alla modeälskare måste känna till

Gustav Broström

I webshopparnas djungel är det lätt att tappa bort sig. Det stora utbudet gör att man allt för ofta hamnar på obskyra japanska sajter eller hos amerikaner som inte fraktar produkter till Sverige. Cafés Gustav Broström listar sex favoriter med sjukt bra mode –  där frakt, retur och betalning för det mesta fungerar strålande. * * * … Continued

I webshopparnas djungel är det lätt att tappa bort sig. Det stora utbudet gör att man allt för ofta hamnar på obskyra japanska sajter eller hos amerikaner som inte fraktar produkter till Sverige. Cafés Gustav Broström listar sex favoriter med sjukt bra mode –  där frakt, retur och betalning för det mesta fungerar strålande.

* * *

mrporter1

Mr Porter

mrporter.com

Numer väletablerade Mr Porter har skapat sitt egna lilla universum där man aldrig kan vara för berest, välklädd eller väluppfostrad. Med fokus på lyx är det här du hittar Givenchy, Balmain, Burberry, Gucci och Saint Laurent. Har du inte råd att lägga tredubbla månadslöner på en vit skjorta är detta den bästa sidan för reafynd.

tresbien1

Très-Bien

tres-bien.com

Svenska Très Bien är verkligen jättebra. Är du insnöad på små specialkollektioner, helt vanliga vita t-shirtar till obscena priser – eller bara är en övervintrad skejtare som vill vässa garderoben är detta ditt paradis. Förutom väletablerade modehus som Dries van Noten och Acne Studios kan du köpa Cmmn Swdn och Gosha Rubchinskiy.

arigato1

Axel Arigato

axelarigato.com

Skomärket Axel Arigato går från klarhet till klarhet. Med ett brett utbud av slippers med snuskiga citat och håriga sneakers kommer de snart dominera skovärlden. Plånboksvänliga priser från 1000 kr och uppåt.

adays1

A Day’s March

adaysmarch.com

Sedan starten för bara några år sedan har A Day’s March blivit en av mina absoluta favoriter. Avskalad design, brett utbud och framförallt mycket vänliga priser är deras recept! Satsa på deras button-downskjortor och t-shirts, oslagbar kvalitet, I promise!

riverisland1

River Island

riverisland.com

Hos River Island är det fast fashion som gäller! Är du på jakt efter en mönstrad sweatshirt, en par kul badbyxor eller bara få inspiration har du hittat rätt. Denna kedja är en stark konkurrent till Topman och gör ständigt nya kollektioner, samarbeten och jobbar hårt med sitt varumärke i sociala medier.

yoox1

Yoox

yoox.com

Alla modemänniskors bäst bevarade hemlighet. Här hittar du förra säsongens it-plagg och stapelvaror till kraftigt reducerade priser. Fynda Prada, Dolce & Gabbana, Dries van Noten och många fler i denna virtuella outlet. Nackdelen är dock att det ofta bara finns i en eller få storlekar, så det gäller att vara snabb med fingrarna och klicka hem guldkornen innan någon annan gör det.

Gustav Broström

* * *

Mer mode!

Det ska vara runda bågar i år – här är vårens bästa solglasögon

Säg hej till Hollywoods nya stilikoner

De 10 bäst klädda killarna på Instagram just nu

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.