Annons
Annons

De är unga, välklädda och förstklassiga skådespelare – en ny patrull stiliga killar är här för att stanna. Glöm Ryan Gosling och George Clooney, här är Hollywoods bäst klädda killar just nu!

* * *

Annons

5. Daniel Radcliffe

Harry Potter har växt upp! Radcliffe, född 1989, har tagit av sig glasögonen och gått vidare. I Kill your darlings från 2013 spelade han en ung Allen Ginsberg och skaffade sig en bromance med Dane Dehaan. Stilmässigt imponerar han inte alltid, men övning ger färdighet.

Gilla Cafe.se på Facebook

daniel_style

 

4. Ansel Elgort

Ansel, född 1994, har precis börjat sin karriär men är det unga Hollywoods största hopp. Med den romantiska komedin The Fault In Our Stars gjorde han en homerun och visade att ålder inte är allt. Vi spår honom en lysande stilkarriär (men skippa den smala slipsen, tack).

ansel_style

 

3. Andrew Garfield

Garfield, född 1983, har figurerat i filmvärlden ett bra tag nu. Hans stora genombrott kom som Spindelmannen 2012, då han även blev ihop med sin motspelerska Emma Stone. Paret syns ständigt hand i hand och är alltid välklädda, även om de ofta döljer sina ansikten med skyltar med budskap. Så länge han är välklädd är det okej, säger vi.

andrew_style

 

2. Eddie Redmayne

Oscarsvinnande Eddie Redmayne, född 1982, är redan en brittisk kulturskatt. Med kampanjer för Burberry i bagaget kan man inte bli annat än stilig. Hans intellektuella look med grå rock och sneakers går hem hos oss. Bra jobbat Redmayne!

eddie_style

 

1. Dane Dehaan

Dehaan, född 1986, har synts överallt senaste tiden. Hans spelade mot Radcliffe i Kill your darlings men det stora genombrottet kom när han spelade Green Goblin mot Garfield i The Amazing Spiderman 2. Dehaan är inte bara en skicklig skådespelare utav även en välklädd kille. Under Paris modevecka dök han och frun Anna Wood upp klädda i Saint Laurent från topp till tå, och på sitt mode-CV har han även en bejublad kampanj för Prada. Bättre än så blir det inte.

dane_stylee

 

Gustav Broström

* * *

Mer mode!

10 vita sneakers som gör dig stiligast i vår

Se hit alla nördar – Marvel lanserar herrmodekollektion

Satsa på mocka i vår – här är säsongens snyggaste plagg

Annons

Dela (15)
Tweeta

Annons


Laddar