De 10 bäst klädda killarna på Instagram just nu

Gustav Broström  |  Publicerad 2015-04-08 10:32  |  Lästid: 3 minuter

De är välklädda, har oändliga garderober och lever liv vi vanliga dödliga bara kan drömma om. Vi har vaskat fram guldkornen ur myllan – långt från slitna jeans och v-ringade t-shirts. Låt dig inspireras av de 10 bäst klädda killarna på Instagram just nu!

* * *

conradsson

@philipconradsson

Philip Conradsson är säljare hos Morris och bloggar olyckligtvis hos Metro men klär sig fläckfritt. Med italiensk elegans och amerikansk attityd blandar han sneakers och välsittande kostymer.

 

schuman

@thesartorialist

Att inte följa Scott Schuman torde vara en av modevärldens dödssynder. Här hittar du bilder på de mest välklädda och intressanta människorna på jorden. Allt från italienska gummor till punkare i London och coola jänkare.

 

 

cirulli

@filippocirulli

Vad Filippo jobbar med vet man inte riktigt – men att han klär sig utomordentligt står klart och tydligt. Han reser jorden runt i snuskigt dyra kläder och gör samarbeten man bara kan drömma om.

 

Rsivik

@fredrikrisvik

Den mest hippa hipstern på norra halvklotet. Norrmannen Fredrik klär sig extremt bra och bor i ett lika flott hem. Men det är hans allmänna bildspråk som får oss att scrolla i timmar.

 

Zorpas

@matthewzorpas

Bloggaren Zorpas blandar högt och lågt. Stiligt vardagsoutfits och avslappnat semestermode trängs med lyxiga resor och väldigt mycket mat i hans flöde.

 

Rah

@simonrah

Veganen och framtida supermodellen Simon från Götet sticker ut från listan då han främst visar tatueringar och veganrecept – men fan vad bra han passar i piké och läderjacka. Om han inte syns på Saint Laurent catwalk snart vet jag inte vad jag gör.

 

weinas

@andreasweinas

Weinås är den ultimata inspirationskällan inför en italiensk weekend. Med vältrimmat skägg och vassa kostymer skriver han för Manolo och tidningen King.

 

Huebl

@johanneshuebl

Modellen och stilikonen Johannes Huebl har inte bara lyckats sno en plats på den här listan utan även stilikonen och tillika frugan Olivia Palermo. Att inte följa deras jetset-liv är en synd utan dess like.

 

Galla

@iamgalla

Amerikanen Adam Gallagher är en smula sönderbloggad. På varenda tumblr och blogg hyllas hans (vardagliga) stil, och visst är han snyggt klädd – men den största anledningen att följa honom är hans bredd. Swetashirt, läderjackor och rockar i en perfekt blandning.

 

 

squarzia

 @alessandrosquarzi

Självklart italienarna är bäst på att klä sig, ingen tvekan om saken. Särskilt tydligt blir det när man ser Alessandros avslappnade men snygga look. Såhär stilig vill jag vara när jag är 100 år gammal!

 

Gustav Broström

* * *

Mer mode!

Säg hej till Hollywoods nya stilikoner

10 vita sneakers som gör dig stiligast i vår

10 vårjackor för under tusenlappen

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-03-29 14:46