Hoppa till innehåll

7 självklara tecken på att din partner älskar dig

Lisa Arnell

1. Din partner behandlar dig bra.  Det kan tyckas självklart, men det är ju inte det. En partner som verkligen älskar dig är hänsynsfull och bryr sig om dina känslor, behov och önskemål. Hen tycker att de är lika viktiga som sina egna önskningar och behov. Hen bryr sig om ditt välbefinnande och kommer att göra saker för att göra ditt … Continued

kalle

1. Din partner behandlar dig bra. 

Det kan tyckas självklart, men det är ju inte det. En partner som verkligen älskar dig är hänsynsfull och bryr sig om dina känslor, behov och önskemål. Hen tycker att de är lika viktiga som sina egna önskningar och behov. Hen bryr sig om ditt välbefinnande och kommer att göra saker för att göra ditt liv bättre, ibland genom att göra saker som hen normalt inte gör. Din partner behandlar dig inte bara väl, även din familj och vänner står i fokus eftersom de är en del av ditt liv.

2. Din partner är generös med sin tid.

Din partner låter inte alltför mycket tid gå utan att se till att träffa dig. När din partner är tillgänglig och har tid över väljer hen att tillbringa den tiden med dig, eftersom hen älskar dig. Om du är i ett långt förhållande på distans, så umgås din partner med dig så fort hens skol– eller arbetsschema tillåter, du är prioriterad först efter din partners måsten. Och ni är givetvis tillsammans under storhelger såsom alla hjärtans dag, jul och nyårsafton.

3. Din partner prioriterar dig. 

Du är i topp för din partner och han hävdar kontakt mellan de gånger du ser varandra. Din partner tänker alltid på dig när hen fattar beslut och tar även hänsyn till saker som du vill göra. När din partner talar, används ”vi” istället för ”jag”, och du är självklart inkluderad i hens framtidsplaner.

4. Din partner bryr sig om dig.

En partner som älskar dig är genuint glad för dig när bra saker händer. Din partner stöttar dig när du går igenom utmaningar och är ett stöd när du går igenom svårigheter. Den här personen är där för dig i både goda och inte så goda tider. Hen memorerar viktiga dagar för dig, tänker på dig och överraskar dig med saker hen vet att du tycker om när det är din födelsedag, jul eller alla hjärtans dag.

5. Din partner vill att människor i hens närhet ska veta om dig.

Din partner visar ömhet och kärlek till dig offentligt genom att hålla din hand, lägga armen runt dig och/eller krama dig. Din partner är stolt över att vara med dig och har (självklart) presenterat dig för sin familj och sina vänner. Hen tar med dig på familjeträffar och när hen ska gå på fest eller bjudningar hos sina vänner – och givetvis är du hens plus en när det är fest på jobbet.

6. Din partner behandlar er relation med integritet.

Din partner är pålitlig och lojal mot dig och er relation. Han är ärlig kring sina tidigare partners och eventuella skelett i sin garderob. Din partner är ärlig med vad hen vill, vad hen ska göra framöver och hen låter dig veta om ni inte kan träffas under helgen, inget hemlighetsmakeri här inte. När eventuella frågor kommer upp, är din partner villig att prata igenom dem, hen vill lösa det eftersom ni ska leva tillsammans under lång tid framöver. Även om din partner inte är perfekt, försöker hen varje dag att bli en bättre människa.

7. Din partner vill alltid det bästa för dig.

En person som älskar dig uppmuntrar dig att göra saker som du älskar, även om det innebär att du behöver göra dessa saker utan din partner. Hen vill att du ska tillbringa tid med din familj och dina vänner. Din partner uppmuntrar dig att svara upp på dina egna känslor, hen vet att om du mår bra och är nöjd, glad och engagerad i ditt (eget) liv, kommer du vara detsamma i din relation med din partner.

* * *

Alla kan säga jag älskar dig till någon – och allra oftast så betyder det just det. Men kärlek känns och upplevs ännu bättre genom att just känna och uppleva den, ovanstående sju tecken är alla bevis på det. Hur många tecken har din partner visat den senaste tiden? Och hur många har du visat honom eller henne?

När en person älskar dig, kommer du inte behöver höra orden som beskriver det – eftersom du då vet det ändå.

Vem är din älskling?

För mer sånt här i ditt flöde – följ Café på Facebook!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.